STAZ LINDES – YVES SAINT LAURENT-MEIKKIEN UUSI KASVO

staz-lindes-clara-balzary

Nopeatempoisen digitaalisen aikamme kauneusikoneita yhdistää yksilöllisyys, kokeilunhalu ja rohkeus olla oma itsensä.

24-vuotias Staz Lindes kuvastaa hyvin tätä modernia ihannetta: hän on rock-kitaristi, valokuvaaja, malli ja kiehtova monilahjakkuus. Ja nyt Staz on myös Yves Saint Laurent Beauty -meikkien uusi kauneuslähettiläs.

Tätä nykyä Los Angelesissa asuva Staz syntyi Lontoossa, ja hänet “löydettiin” keilahallista Santa Monicasta. Staz on Dire Straits -yhtyeen kitaristi Hal Lindesin tytär ja punk-tyttöbändi the Paranoydsin jäsen. Musiikki on hänellä verissä, ja se myös määrittää hänen tyyliään: hän rakastaa nahkatakkeja vintage-armeijavaatteita ja rohkeita silmä- ja huulimeikkejä.

Yhtä aikaa klassinen ja ultramoderni. Hurmaavine täyteläisine huulineen Staz symbolisoi voimakasta naisellisuutta ja sopii täydellisesti Yves Saint Laurent Beauty -keulakuvaksi. ”Hän edustaa upeasti brändiämme – loistava taiteilija, oman tiensä kulkija ja sukupolvensa symboli”, sanoo Stephan Bezy, brändin kansainvälinen pääjohtaja.

”Lukioaikana kopioin 60-luvun ranskalaisten näyttelijättärien tyyliä – samojen tyyli-ikonien, joita Yves Saint Laurent vaatetti. Joten olen aina tuntenut brändin omakseni. Minulle Yves Saint Laurent Beauty henkii nuorekkuutta, rohkeutta ja ylellisyyttä – olen todella innoissani saadessani edustaa heidän meikkejään”.

Tervetuloa perheeseen Staz.

Kumouksellinen, särmikäs, viettelevä, visionäärinen – 50 vuoden ajan Yves Saint Laurent Beauty on tuotteissaan heijastanut naisellisuuden moninaisuutta sukupolvesta toiseen. Näyttävä huulimeikki, rock-henkiset silmät, täydellisen heleä ja hehkuva iho ja lumoava tuoksu – ajatonta ylellisyyttä yhdistettynä moderneihin trendeihin. Yves Saint Laurentin tuotteilla jokainen nainen saa vapaasti toteuttaa itseään.

About

Categories: Yleiset Uutiset