Helly Hansenista Suomen alppihiihtomaajoukkueen vaatettaja PyeongChangin talviolympialaisiin

89953795afa6b7d7_org

Maailman suosituin rinneammattilaisten käyttämä vaatebrändi Helly Hansen on valittu Suomen alppihiihtomaajoukkueen viralliseksi vaatettajaksi.

Suomen alppihiihtomaajoukkue valmistautuu yhdeksän kuukauden päässä siintäviin  PyeongChangin olympialaisiin tästä keväästä eteenpäin Helly Hansenin varusteissa. Vuosien kokemus ja urheilijoilta saatu arvokas tieto vahvistaa Helly Hansenin asemaa maailman parhaiden talviurheilijoiden vaatettajana. Helly Hansen toimii jo Kanadan ja Ruotsin alppimaajoukkueiden sekä Suomen maastohiihtomaajoukkueen virallisena vaatettajana.

– Helly Hansenin kyky ja kokemus kehittää innovatiivisia rinnevaatteita ammattilaisten käyttöön oli avainasemassa, kun valitsimme uutta yhteistyökumppania joukkueellemme. Olemme pitkään tehneet yhteistyötä saman vaatevalmistajan kanssa, joten tuntuu innostavalta askeleelta vaihtaa yhteistyökumppania. Samalla uskomme, että se motivoi joukkuetta menestymään olympiatalvena, kertoo Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Marko Mustonen

– Alppihiihto on tiukasti osa Helly Hansenin DNA:ta ja olemme ylpeitä saadessamme aloittaa yhteistyön nuoren ja nälkäisen Suomen maajoukkueen kanssa myös alppihiihdossa. Työskentelemme päivittäin Helly Hanseniin pukeutuvien ammattilaisten kanssa ja haluamme, että heiltä saadut kokemukset valjastetaan vastaamaan myös kilpaurheilun haasteisiin, Helly Hansenin markkinointijohtaja Erik Burbank sanoo.

Ski Sport Finlandin ja Helly Hansenin yhteistyö alkaa toukokuussa 2017 ja jatkuu nyt tehdyn sopimuksen mukaan vuoteen 2021 asti.

About

Categories: Helly Hansen