Muoti kuuluu kaikille – Gloria Fashion Show tarjoaa elämyksiä joka aistille

b0115c29392f5886_800x800ar

Suomen suosituin muotilehti, 30-vuotias Gloria, tuo syyskuun alussa Helsingin Kaapelitehtaalle sekä kansainvälisen tason muotinäytöksen että viihde-elämyksen, jossa esiintyvät muun muassa laulajat Anna Puu ja Manna, tanssitaiteilija Ima Iduozee sekä Euroviisuista tuttu Club La Persé.

Kansainvälisen luokan muotitapahtuma Gloria Fashion Show on säihkyvä ja elämyksellinen muotinäytös. Helsingin Kaapelitehtaalla lauantaina 2. syyskuuta järjestettävässä viihteellisessä muotitapahtumassa juhlitaan myös Glorian 30 upeaa vuotta.

Gloria Fashion Show on ainoa kuluttajille suunnattu muotitapahtuma, jossa on mahdollisuus tutustua laajaan kattaukseen tulevan kauden muotia. Yleisölle on tarjolla kolme huipputason muotinäytöstä lauantaina 2.9. klo 15, 17 ja 19. Lisäksi edellisenä iltana järjestetään legendaarinen tähtiä ja julkisuuden henkilöitä vilisevä kutsuvierasnäytös.

Muotinäytöksessä nähdään tänä vuonna elämyksiä kaikille aisteille. Catwalkin valloittavat Suomen valovoimaisimmat mallit ja uudet kyvyt. Mallien joukossa nähdään muun muassa Saimi Hoyer ja Maryam Razavi sekä jo useana vuonna yleisön hurmannut ranskalaismalli Nala Diagouraga . Lisäksi catwalkilla ovat Huippumalli haussa -ohjelman voittaja Jerry Koivistoja ohjelmassa loistavasti menestynyt Vilja Tuohisto-Kokko . Näytöksen stailisti Liisa Kokko paljastaa, että show’ssa kannattaa tarkkailla erityisesti kenkiä ja asusteita.

”Tämän vuoden näytöksessä mallien joukossa on paljon hyvin erilaisia, persoonallisia naisia ja miehiä. Osa heistä on ensimmäistä kertaa catwalkilla. Muoti todellakin kuuluu kaikenlaisille ihmisille”, Glorian päätoimittaja ja näytöksen konseptista vastaava  Saila-Mari Kohtala  avaa tämän vuoden näytöksen taustoja.

Syksyn upean muodin lisäksi Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa nähdään ikimuistoinen show, jossa ovat mukana muun muassa laulajat Anna Puu ja Manna, tanssitaiteilija Ima Iduozee , Euroviisuistakin tuttu näyttävä klubikokoonpano Club la Persé, Suomen menestynein katutanssiryhmä Flow Mo Dance Crew sekä supersuosittu DJ-kaksikko D.R.E.A.M. eli Taika Mannila ja Liina Schiffer . Anna Puu esittää muotinäytöksessä uuden kappaleensa, jonka nimeä ei vielä ole paljastettu. Hän lupaa, että esityksestä tulee intohimoinen.

Gloria Fashion Show 2017
Kaapelitehtaan Merikaapelihalli, Tallberginkatu 1, sisäänkäynti Tammasaarenlaiturin puolelta
Perjantaina 1.9. kutsuvierasnäytös klo 19
Lauantaina 2.9. yleisönäytökset klo 15, 17 ja 19
Liput yleisönäytöksiin Ticketmasterista 32,50 e, näytöspäivänä ovelta ei lipunmyyntiä

About

Categories: Tapahtumat