MYSSY X KYRÖ YHTEISTYÖ, JOKA MENEE TAATUSTI PÄÄHÄN

1dfa8645-6070-4f15-b346-9c9f4eba3beb

Myssy x Kyrö -mallisto on Myssyfarmin ja Kyrö Distilleryn kollaboraatio, joka juhlistaa kyröläisyyttä. Inspiraatio mallistoon on tullut Isokyrön tislaamosta ja sen luovista tekijöistä. Itse Myssyt taas ovat neuloneet Myssymummot Pöytyän Kyröstä. Toinen luottaa rukiiseen ja toinen mummoihin, mutta tiettävästi yhteinen nimittäjä on, että molemmat lämmittävät. Tai menevät päähän?

Yhteistyö lähti hassusta sattumuksesta – samasta paikannimestä. Todellisuudessa etäisyyttä on tasan 300 kilometriä, ja Myssyfarmi sijaitsee Varsinais-Suomessa Pöytyällä. Lähimmän taajaman nimi vain sattuu sekin olemaan Kyrö. Niinpä kyseinen paikannimi valikoitui myös yhteistyömyssymalliston nimeksi. Sen tuotteet ovat neuloneet kyröläiset Myssymummot. Mummojen keskuudessa Kyrö Distilleryn jo kulttimaineeseen noussut kuva ruispellossa alasti juoksevista perustajista on otettu hilpeydellä vastaan. Yksi nimettömänä pysyttelevä Myssymummomme totesikin, että kyllä näille pojille mieluummin myssyn neuloo kuin pöksyt.

379bd77b-fc87-4436-a5d0-123a29b3b65a

Lähtökohtana yhteistyölle ovat yritysten samankaltaiset arvot, mutta aika moni yhteistyöstä vihille päässyt on myös heti keksinyt useammankin yhteisen nimittäjän: molempien yrityisten tuotteet menevät päähän. Luonnolliset ainesosat, suomalainen käsityö sekä panostaminen määrän sijaan laatuun ovat sekä Kyrö Distilleryn että Myssyfarmin toiminnan ydin. Yhteistyömalliston mallikuvissa poseeraa Kyrö Distillery Companyn oma väki.

Tämän Myssyn kantajia yhdistää sama mentaliteetti: tehdään isosti, suositaan suomalaista ja tähdätään maailmalle.

Katso mallisto

About

Categories: Myssyfarmi