:ASUSTEET: Lindexin juhlamalliston inspiraationa on upea Kate Hudson (video)

a6193bb62b18087e_800x800ar

Lindexin kevät- ja kesä 2014 -malliston tähtenä ihastuttaa palkittu näyttelijätär Kate Hudson, joka tunnetaan upeasta tyylistään ja hänet nähdään usein juhlavana punaisella matolla.

Lindexin kevään juhlamallisto tulee myyntiin 23. huhtikuuta Lindex-myymälöihin ja osoitteeseen lindex.com. Malliston tuotteissa on piirteitä Katen suosimasta juhlatyylistä. Mallistoa kuvaavat avainsanat ovat elegantti, moderni, naisellinen ja ylellinen.

– Olemme suunnitelleet malliston pitäen mielessä Katen säkenöivän juhlatyylin. Halusimme luoda tuotteisiin samaa tunnelmaa, jota näemme Katen astellessa punaisella matolla. Mallisto huokuu Hollywoodille tunnusomaista ylellisyyttä ja tuotteet ovat erittäin tyylipuhtaita ja juhlavia, kertoo Nina Starck, Lindexin Head of Design.

Uudessa mallistossa nähdään mm. klassisia pitkähelmaisia mekkoa, aasialaishenkisiä kimonoita ja ylellisiä haalareita. Kevään ja kesän ehdoton juhlavaate on naisellinen haalari, joka on rento, mutta silti todella tyylikäs.

– Juhlapukeutumisessa on hyvä korostaa siluettia, vartalotyypistä riippumatta. Haalari on miellyttävä ja trendikäs vaate, joka sopii täydellisesti arkeen ja juhlaan, sanoo Kate Hudson.

Mallisto tulee myyntiin 23. huhtikuuta Lindex-myymälöihin ja osoitteeseen lindex.com.

Kampanjan tiedot:

Valokuvaaja, kampanjakuva: Giampaolo Sgura

Kuvauspaikka: Spring Studios, Lontoo.

Lindex on yksi Pohjois-Euroopan johtavista muotiketjuista. Lindexillä on yli 470 myymälää 16 markkinalla. Lindexin liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita ja lastenvaatteita. Lindex on osa pörssissä noteerattua Stockmann-konsernia. Lisää tietoa osoitteessawww.lindex.com

About

Categories: Asusteet, Lindex