Ensin New York ja Amsterdam – nyt Fjällräven ottaa haltuunsa Oslon

s2m0pjhl03jjv3jtmutv

New Yorkin ja Amsterdamin menestyksen jatkeena Fjällräven on avannut uusimman lippulaivamyymälänsä Oslossa. Toimitusjohtaja Martin Axelhedin mukaan Norja on maailman johtavia outdoor-maita, joten oli luontevaa avata seuraava laajaa mallistoa esittelevä myymälä juuri Oslon keskustassa.

Avattuaan menestyksekkäät lippulaivamyymälät New Yorkissa ja Amsterdamissa, Fjällräven on päättänyt sijoittaa seuraavaksi Osloon. 310m2:n myymälä sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, Karl Johan Gatanilla. ”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että saamme myymälämme todelliselle paraatipaikalle yhdessä maailman johtavista
outdoor-maista. Tämä on merkittävä virstanpylväs Fjällrävenille”, kertoi yrityksen toimitusjohtaja Martin Axelhed liikkeen avajaisissa viime viikolla.

Myymälässä tulee olemaan esillä suurin osa Fjällrävenin laajasta tuotevalikoimasta. Valikoimaan kuuluu mm. reppuja ja rinkkoja, telttoja, makuupusseja, takkeja, housuja ja paitoja. Laajan malliston esittelemisen lisäksi myymälästä halutaan tehdä outdoor-väen kohtaamispaikka.
Myymälän kautta Fjällräven aikoo tarjota mm. outdoor- kursseja ja muita tapahtumia.

Myymälä avattiin virallisesti 26. Kesäkuuta 2014. Myymäläkalusteet on tehty ajattomaan henkeen ruotsalaisesta saarnipuusta.

About

Categories: Fjällräven, Outdoor