Kalevalan korulahjat kotiovelle alle tunnissa Woltilla

KalevalaStore4

Kalevala Keskuskatu-myymälä

Kalevala Koru ja Wolt aloittavat yhteistyön. Asiakkaat voivat ostaa tiistaista 15.12. alkaen Woltin sovelluksella ja verkkosivuilla Kalevala-koruja toimitettuna suoraan omalle kotiovelleen Helsingissä. Korulahjan voi tilata myös lahjansaajalle henkilökohtaisella viestillä. Valikoimasta löytyy lähes sata suosituinta Kalevala-korua, joiden hinnat ovat samat kuin myymälässä.

Koruostokset toimitetaan asiakkaille alle tunnissa Keskuskadun Kalevala-myymälästä. Toimitusalue ulottuu Helsingin keskustan ja sen lähialueiden lisäksi esimerkiksi Pitäjänmäelle, Pirkkolaan, Haagaan, Oulunkylään, Herttoniemeen, Myllypuroon ja Viikkiin. Wolt tarjoaa myymälästä ilmaiset kuljetukset 20.12. asti, jonka jälkeen kuljetusmaksu on Woltin normaalin hinnoittelun mukaan 1,90-5,90 euroa etäisyydestä riippuen.

”Kuluttajakäyttäytymisen nopea muutos vaatii ketterää reagointia myös meiltä. Investoimme kasvuun ja uudistumiseen haastavasta markkinatilanteesta huolimatta. Yhteistyömme Woltin kanssa on yksi esimerkki tästä. Toinen esimerkki on korutehtaamme yhteyteen avattu Kalevala Outlet & Experience -myymälä, joka sijaitsee hyvien autoyhteyksien päässä ja jossa asioit ilman tungosta”, kertoo Kalevala Korun toimitusjohtaja Kirsi Paakkari. ”Vaikka et voisikaan viettää joulua läheistesi kanssa, voit muistuttaa pienellä korulahjalla, että ajatuksesi ovat läsnä. Ostamalla Kalevala-korun tuet kotimaista käsityötä ja teet samalla hyvää”, jatkaa Paakkari.

“Tavoitteenamme on jo pitkään ollut helpottaa ihmisten arkea. Hyvän ruoan ohella asiakkaat voivat nyt tilata myös joululahjat kätevästi kotiin”, sanoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski. “Nopealla kotiinkuljetuksella jokainen joululahja ehtii ajoissa perille. Korulahjan voi kaiken lisäksi tilata kotiovelle valmiiksi paketoituna. Olemme iloisia, että voimme palvelun avulla helpottaa ihmisten joulukiireitä ja mahdollistaa kontaktien välttämisen.”

Tutustu Kalevalaan Woltissa.

About

Categories: Kalevala Koru