Marja Kurjen toiminta Aasiassa laajenee
9bc88027-8cd9-403c-836c-19e9d9bc2ec1-main_image
Pitkän linjan suomalainen silkkiasusteiden designyritys Marja Kurki Oy on keskiviikkona 2.7. avannut uuden myymälän Pekingiin. Kuvassa yrityksen perustaja Marja Kurki.
Pitkän linjan suomalainen silkkiasusteiden designyritys Marja Kurki on keskiviikkona 2.7. avannut uuden myymälän Pekingiin. Myymälä on yrityksen ensimmäinen oma liike sen päämarkkina-alueella Kiinassa. Tulevien vuosien aikana Marja Kurki tähtää myymäläverkostonsa laajentamiseen muissakin Aasian suurkaupungeissa.

Marja Kurjen Kiinan lippulaivamyymälä avattiin 2.7.2014 trendikkäällä nuorten aikuisten suosimalla ostosalueella Solana Shopping Parkissa.Solana on kuin minikaupunki Chaoyangin liike- ja diplomaattialueen läheisyydessä, jossa ihmiset viettävät aikaa syöden, kansainvälisiä brändituotteita shoppaillen ja viihtyen. Alueen runsas ostos- ja ravintolatarjonta on erityisesti paikallisten mieleen. Marja Kurjen uusi liike vastaa tyyliltään Helsingin Esplanadin myymälää. Se on noin 80 neliön kokoinen, ja asiakkaita palvelee neljä ammattitaitoista myyjää.

Tuotevalikoima tuoreessa Pekingin liikkeessä on laajempi kuin Helsingissä, sillä silkkituotteiden kysyntä on Kiinassa huomattavasti monipuolisempaa, kertoo Marja Kurjen suunnittelu- ja markkinointijohtaja Satu Kurki. Marja Kurki on paikallisille tuttu brändi, jonka laatuun luotetaan ja jolla on uskollinen käyttäjäkunta. Yritys on toiminut Kiinan markkinoilla jo 20 vuoden ajan.

4.7.2014_02

Tuotevalikoima tuoreessa Pekingin liikkeessä on laajempi kuin Helsingissä, sillä silkkituotteiden kysyntä on Kiinassa huomattavasti monipuolisempaa.

Marja Kurjella uskotaan Aasian markkinoiden vetovoimaan. Tulevien vuosien aikana yrityksen tavoitteena on laajentaa myymäläverkostoaan muihinkin Aasian suurkaupunkeihin. Esimerkiksi Shanghai kiinnostaa. Tekstiilien tavaratalomyynti heikkenee tällä hetkellä Aasiassa aivan kuten Suomessakin ja kuluttajat haluavat ostaa tuotteet brändien omista liikkeistä. Uudistuksilla Marja Kurki vastaa tähän kysyntään.

Omien brändimyymälöiden rinnalla Marja Kurki pitää kuitenkin yhä aktiivisesti yllä myös pienempiä myyntipisteitä. Marja Kurki shop-in-shop myymälöitä on Kiinan suurimmissa kaupungeissa yhteensä 70. Syksyllä neljä uutta shop-in-shopia avataan lisäksi uudelle markkina-alueelle Etelä-Koreaan, jossa länsimaisista brändeistä on kova kysyntä. Etelä-Korean ensimmäiset myymälät tulevat maan suurimpien luksustavaratalojen yhteyteen.

About