Sally Hansenin uusi Color Frenzy -kynsilakkakokoelma tuo kynsiin glitteriä

be2d45e0915bf2ae_800x800ar

Yhdysvaltojen johtava kynsienhoidon asiantuntija Sally Hansen esittelee Color Frenzy -syyskokoelman, joka tuo kynsiin näyttävyyttä, väriä ja glitterin kimallusta. Color Frenzy -lakkojen koostumuksessa on erikokoisia ja -muotoisia matta- ja glitterpintaisia hiukkasia, joista muodostuu joka kerralla kynnelle erilainen, sattumanvarainen yhdistelmä muotoja ja värejä. Lopputulos on jokaisella lakkauskerralla ainutlaatuinen. Color Frenzy -lakat sopivat käytettäväksi sellaisenaan tai niillä voi viimeistellä lakkauksen käyttämällä niitä toisen kynsilakan päällä. Lakka kuivuu hieman rosoiseksi.    

Sally Hansen Color Frenzy -syyskokoelmaan kuuluu kuusi näyttävää väriä:

310 Candy Drops 
320 Splattered 
340 Red, White & Hue 
350 Fruit Spritz 
360 Sea Salt 
380 Spark & Pepper

Sally Hansen Color Frenzy -tekstuurilakka 11,8 ml, suositushinta 9,50 euroa. Tuote on myynnissä elokuussa.

Sally Hansen on Yhdysvaltojen johtava kynsienhoitotuotteiden ja kynsilakkojen valmistaja. Yritys on tarjonnut laadukkaita tuotteita kynsien kotihoitoon jo 1950-luvulta lähtien. Tänä päivänä laajaan valikoimaan kuuluvat niin uusimpia hoitoteknologioita hyödyntävät hoitotuotteet kuin trendikkäät kynsilakat. Yritys tuo markkinoille parhaita mahdollisia kynsienhoitotuotteita, opastaa kuluttajia kynsien oikeassa hoidossa ja esittelee kynsilakkakokoelmia kauden kiinnostavimmissa väreissä.                    

About

Categories: Kosmetiikka, Sally Hansen