Elle Style Awards Messukeskuksessa lokakuussa
Elle Style Awards 2014 -kutsuvierasgaala järjestetään tänä syksynä Messukeskuksessa Helsingissä. Muodin huippunimet yhteen kokoava gaala tulee näin myös osaksi Muotimessuja ja I love me -tapahtumakokonaisuutta.

– Elle Style Awards nostaa esille suunnittelijoita, malleja, muodin legendan ja muita ansioituneita alan ammattilaisia. Näin se myös vahvistaa suomalaisen muodin asemaa antamalla osaajille huomiota ja tunnustusta heidän tekemästään työstä, kertoo Elle-lehden päätoimittaja Taru Marjamaa.

Elle Style Awards järjestetään Messukeskuksen Amfi-salissa keskiviikkona 15.10. Parhaita paloja gaalasta esitetään myös 17.–19.10. järjestettävässä I love me -tapahtumakokonaisuudessa.

– On upeaa, että saamme Suomen merkittävimmän muotigaalan tähtihetket lukijoiden ja messuvieraiden koettavaksi Muotimessuilla. Näin myös lahjakkaat muodin ammattilaiset tulevat tutuiksi suurelle yleisölle ja yhä useammat ihmiset voivat kokea Elle Style Awardsin muotielämykset, Marjamaa iloitsee.

Vuoden nuori suunnittelija palkitaan Elle Style Awardsissa

Muotimessujen yhteydessä järjestetään vuosittain vaatetusalan opiskelijoille suunnattu Vuoden nuori suunnittelija -kilpailu. Voittaja saa palkinnoksi Suomen Messusäätiön myöntämän 5 000 euron kannustinpalkinnon, oman osaston Muotimessuilta sekä sisääntulon messuilla järjestettävästä näytöksestä.

Vuoden nuori suunnittelija julkistetaan ja palkitaan tänä syksynä Elle Style Awards -gaalassa muiden muotialalla ansioituneiden ammattilaisten rinnalla. Vuoden nuori suunnittelija -kilpailuraatiin kuuluvat Elle-lehden päätoimittaja Taru Marjamaan lisäksi toimittaja ja suunnittelija Jaakko Selin, muotitoimittaja ja stylisti Nina Nuorivaara, vaatesuunnittelijat Hammi Mettinen ja Mari Talka sekä muotitaiteilija Ritva Falla.

Elle Style Awards on Elle-lehden järjestämä muodin ammattilaisille ja vaikuttajille suunnattu gaalamuotoinen kutsuvierastilaisuus. Gaala huipentuu palkintoseremoniaan, jossa Elle palkitsee vuoden vaikuttavimmat muotiteot ja alan parhaat onnistumiset. Elle Style Awards järjestetään Messukeskuksessa 15.10.2014. www.elle.fi

Samanaikaisesti järjestettävät Muotimessut, Kauneusmessut, Koru & kello, Terveysmessut sekä uusi Luonnollisesti-tapahtuma muodostavat tiiviin I love me -tapahtumakokonaisuuden, jonka keskeisiä teemoja ovat tyyli, hyvä olo ja itsestä huolehtiminen. I love me 17. – 19.10.2014 Messukeskuksessa. www.iloveme.fi

About

Categories: Tapahtumat