DUUDSONIT JA KALEVALA KORU

3246372645375413258

ELÄMÄN ROIHU – LIVE HARD LIVE YOUR DREAM

Kalevala Koru ja Duudsonit yhdistivät voimansa. Yhteisistä arvoista syntyi korusarja, joka kannustaa uskomaan itseensä ja elämään täysillä omien unelmiensa mukaan.

Elämän roihu -korusarjaan kuuluu kaksi komiaa riipusta, monikäyttöinen rannekoru sekä korvakorut. Korut ovat kaksipuoleisia: toinen puoli on rouhean rosoinen ja toista puolta koristaa teksti Duudsonien käyttämästä englanninkielisestä elämänohjeesta: “Live hard live your dream”.

Duudsonit kertovat korusarjasta seuraavasti:
Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan – näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista.

Korujen toimitukset alkavat 19.9. – voit kuitenkin tilata koruja ennakkoon mm. Kalevala Korun verkkokaupasta.

Duudsonit ja Kalevala Koru! - Google Chrome_2014-09-10_16-23-40

 

Katso kaikki korut: http://www.kalevalakoru.fi/fi/elaman-roihu-duudsonit

About

Categories: Kalevala Koru, Korut