Britney Spears ja CHANGE Lingerie New Yorkin catwalkilla

8a952c56bcd4efdb_800x800ar

Tanskalainen alusvaatevalmistaja CHANGE Lingerie ja supertähti Britney Spears esittelivät ensimmäisen yhteistyönä toteutetun alusvaatemallistonsa tiistaina 9. syyskuuta. The Intimate Britney Spears -nimeä kantava mallisto julkistettiin New Yorkissa klo 21 Suomen aikaa alkaneessa tilaisuudessa. 

Poptähti Britney Spearsin ja tanskalaisen alusvaatevalmistaja CHANGE Lingerien yhteistyönä luoma uusi alusvaatemerkki on herättänyt suurta kansainvälistä kiinnostusta.  Kyseessä ei nimittäin ole mikään tavanomainen yhteistyö, jossa tähti on alusasujen mainoskasvona, vaan osapuolten solmima 20-vuotinen sopimus, jonka mukaan Spears on mukana suunnittelemassa nimeään kantavaa mallistoa.

Ensimmäinen yhteistyönä syntynyt mallisto esiteltiin New Yorkin muotiviikoilla myöhään eilen illalla. Suomen CHANGE Lingerien ketjujohtaja Marjo Topi kertoo tunnelmia tilaisuudesta:

“Mallisto on todella naisellinen, upean näköinen ja erittäin laaja. Sillä on oma ajaton tyylinsä, joka mielestäni on tähän asti puuttunut Suomen markkinoilta. Uskon, että kokonaisuus – istuvuus, kokovalikoima, hinta ja design – on niin houkutteleva, että asiakkaamme tulevat varmasti ihastumaan näihin alusvaatteisiin.”

83256761cc217f0a_800x800ar

CHANGE Lingerie on ollut yksi ainoita alusvaatebrändejä, joka kasvanut joka vuosi ja voittanut markkinaosuuksia.  Myös Suomessa CHANGE Lingerie on vahvassa kasvussa, ja seuraavien vuosien aikana Suomessa avataan useita uusia myymälöitä. Britney Spears -yhteistyön myötä brändi on nyt ensi kertaa lähtenyt Yhdysvaltojen markkinoille.

95c4539caf0c0338_800x800ar

Euroopan lanseeraustilaisuus Kööpenhaminassa
Britney Spears ja CHANGE Lingerie esittelevät The Intimate Britney Spears -malliston Euroopassa torstaina 25. syyskuuta. Euroopan lanseeraus on Kööpenhaminassa. Suomen ketjujohtaja Marjo Topin mukaan kyseessä on näyttävä iltatilaisuus:

“Haluamme tarjota upean show’n ja upeat juhlat, johon on kutsuttu median ja VIP-vieraiden lisäksi myös asiakkaitamme.”

Myös suomalaisilla on mahdollisuus hankkia lippuja Kööpenhaminan tilaisuuteen:
http://www.billetlugen.dk/andet/35224/the-intimate-britney-spears/

Valikoidut tuotteet tulevat myyntiin kaikkiin CHANGE Lingerie -liikkeisiin perjantaina 26. syyskuuta.

Katso Suomen myymälät: http://change.com/fi/loyda-myymalat

Koko mallisto tulee myyntiin kansainväliseen verkkokauppaan www.intimatebritneyspears.com/ .

About