Suomen ensimmäisen Marks & Spencer -myymälän avaus lähestyy

suomen-ensimmaisen-ms-myymalan-avaus-lahestyy

S-ryhmä avaa Suomen ensimmäisen Marks & Spencer -myymälän Helsingin Sokos-tavaratalon yhteyteen. Uuden lippulaivamyymälän ovet avautuvat torstaina 9. lokakuuta klo 12.

Hartaasti odotetun Marks & Spencer -myymälän avajaisiin on enää alle kuukausi aikaa. Noin 3 000 neliömetrin myymälätiloissa tehdään viimeisiä valmisteluja ennen avausta:

  • Asetellaan yli 2000 huippulaadukasta ja tyylikästä pukeutumisen tuotetta esille.
  • Puetaan yli 100 mallinukkea upeisiin syksyn ja talven muotiasuihin. Kausimallistossa on tarjolla muun muassa tasokas, pelkistettyä tyylikkyyttä huokuva ja ylellisiä materiaaleja sisältävä Autograph-mallisto naisille.
  • Viimeistellään näyteikkunoita, jotka kuvastavat legendaarista Lontoota ja sen kuuluisimpia tunnusmerkkejä, kuten mustia takseja ja Big Beniä, korostaen Marks & Spencerin juuria ja tuotteiden tyylin alkuperää.
  • Täytetään herkkutorin hyllyt noin 200 tuotteella, jotka edustavat erittäin laadukasta Marks & Spencer valikoimaa. Herkkutorilta löytyy perinteisiä brittisuosikkeja, muun muassa suussasulavia Scottish-murokeksejä, maustettua hedelmäteetä sekä herkullisista luumuista ja kriikunoista tehtyä Plum & Damson -hilloa.

– On erittäin hienoa päästä palvelemaan asiakkaita uudessa Suomen lippulaivamyymälässämme Helsingin Sokos-tavaratalon yhteydessä. Tarjoamme upean valikoiman laadukkaita ja tyylikkäitä pukeutumisen tuotteita sekä erinomaisia elintarvikkeita innostavassa myymäläympäristössä aivan Helsingin keskustassa, Marks & Spencerin Euroopan toiminnoista vastaava johtaja Francois Smeyers toteaa.

– Olemme myymälän henkilökunnan kanssa erittäin innoissamme tulevasta syksystä. Henkilökunnan koulutus on aloitettu ja kaikki ovat täysillä mukana toteuttamassa ainutlaatuista avausta. Marks & Spencer -myymälä tulee täyttymään laadukkaista mallistoista, joista löytyy jokaisen asiakkaan tyylille ja mitoitukselle sopivia vaatteita sopivaan hintaan, kertoo Suomen Marks & Spencer -ketjun ketjujohtaja Laura Ruuskanen.

Myös kaksi muuta Marks & Spencer -myymälää avataan lokakuussa, kun 1 600 neliömetrin myymälätilat otetaan käyttöön Jyväskylän Sokos-tavaratalon yhteydessä (22.10.) ja Hämeenlinnan Goodman-ostoskeskuksessa (30.10.). Keväällä 2015 avataan Marks & Spencer -myymälät Tampereelle, Lappeenrantaan ja Lahteen, ja seitsemäs myymälä avaa ovensa Porissa syksyllä 2015. Suomenkieliset Marks & Spencer -verkkosivut avataan syyskuussa, mutta verkkokaupan tarkempi suunnittelu aloitetaan myöhemmin. Kansainvälinen Marks & Spencer -verkkokauppa palvelee myös jatkossa suomalaisia asiakkaita.

– Helsingin uusi lippulaivamyymälämme on tärkeä osa strategiaamme Suomessa. Olemme iloisia siitä, että avaamme kolme ensimmäistä myymäläämme yhteistyössä juuri S-ryhmän kanssa, jonka paikallistuntemuksen ja erinomaisten liikepaikkojen avulla saamme hyvää jalansijaa kautta Suomen, Francois Smeyers kertoo.

Marks & Spencer -tietoa:

  • Marks & Spencer (M&S) on yksi Britannian johtavista jälleenmyyntiketjuista. M&S myy laadukkaita mutta edullisia vaatteita ja sisustustavaroita sekä erittäin hyviä elintarvikkeita. M&S:llä on 34 miljoonaa asiakasta Britanniassa ja yhteensä 86 000 työntekijää toimipisteissään Britanniassa sekä 56 eri alueella kautta maailman.
  • Marks & Spencer on perustettu yli 130 vuotta sitten, ja tällä hetkellä ketjuun kuuluu yli 800 myymälää Britanniassa sekä yli 460 myymälää muualla Euroopassa, Lähi-Idässä ja Aasiassa.
  • Lisätietoja yrityksen verkkosivuilla: http://corporate.marksandspencer.com

About

Categories: Marks & Spencer