HARLEY-DAVIDSONIN 2014 MOTORCLOTHES® -SYYSMALLISTO TARJOAA TOIMINNALLISUUTTA JA TYYLIÄ

a985bab895996ebb_800x800arb36fa39b2ac24ee6_800x800ar

Syksyn MotorClothes-vaatemallisto on suunniteltu tarjoamaan tyyliä ja säänsuojaa sekä moottoripyörän satulassa että vapaa-ajalla. Rennoista tekstiileistä ja maanläheisistä värisävyistä koostuva mallisto yhdistää istuvuuden, kestävyyden ja käytännöllisyyden tyylikkäisiin yksityiskohtiin, joissa näkyy Harley-Davidsonin vapautta ihannoiva asenne.

Syksyisen ajokauden vaihtelevat kelit näkyvät MotorClothes-mallistossa, jonka vaatteet sopivat erilaisiin sääolosuhteisiin sekä pyörän selässä että kadulla. Ruutupaidat, hupparit, nahka- ja paitatakit istuvat rentoon street-tyyliin, mutta kätkevät sisäänsä teknisiä ominaisuuksia, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja sopivan lämpöisenä. Edistykselliset, turvaluokituksen saaneet FXRG ®-farkut suojaavat puolestaan ankaran sään lisäksi osumilta ajon aikana.

Miesten mallisto

Vuoden 2014 uutuustuote Magnum Distressed Leather Jacket sisältää takin molemmin puolin kolme taktisesti sijoiteltua tuuletusaukkoa, jotka parantavat ilmavirtausta ja pitävät kehon sopivan lämpöisenä. Ruutukuvioitu Plaid Performance Shirt -paita siirtää puolestaan kosteuden pois iholta ja viilentää kuumalla säällä. Tyylikäs Harley-Davidson -paitatakki on miesten malliston avaintuote ja yksi kerrospukeutumisen käytännöllisimpiä vaatteita. Se on helppo heittää päälle silloin, kun ilma on viilenemään päin, mutta on vielä liian lämmin paksulle päällystakille.

Naisten mallisto

Persoonalliset yksityiskohdat, napakka istuvuus ja eri materiaalien tekstuurit yhdistyvät syksyn mallistossa klassiseen Harley-Davidson -tyyliin. Välikausivaatteiksi sopivat Brookhollow -softshell-takki ja vintage-kuvioilla koristeltu Authentic Space Dye Scoop Neck Shirt -paita on valmistettu spandex-materiaalin ja fleecen yhdistelmästä, minkä ansiosta ne ovat mukavat ja sopivan lämpöiset tien päällä.

Pelkistetyn tyylin ystävät valitsevat puolestaan Ashbury RCS Mid-Layer -takin, joka taittuu helposti mukaan pieneenkin tilaan. Virtaviivaisessa takissa on kaksi epäsymmetristä vetoketjua ja peukalonreiällä varustetut pidennetyt hihansuut, jotka suojaavat käsiä tuulelta. Naisten malliston ydintuote on monikäyttöinen, vintage-kuvioitu huppari. Authentic Activewear Hoodie on 100 % puuvillaa ja sen saumat on viimeistelty kontrastitikkauksilla.

FXRG-farkut suojaavat säältä ja kolhuilta

Harley-Davidson® FXRG® Performance Riding Jeans -farkut ansaitsivat ensimmäisinä ajofarkkuina maailmassa CE 2 -tason hyväksynnän. Maailman teknisesti edistyneimmissä ajofarkuissa on vahvistetut saumat, joissa on ketjutetut kolmoisompeleet. Lahkeiden uusi täysvuoraus suojaa tärkeimmät osumakohdat (takapuoli, jalan ulkopuoli, reisi ja polvet), eikä farkkujen takapuolella ole lainkaan metallisia niittejä, mikä suojaa kuljettajaa entisestään.

96339043b6f3c2d6_800x800ar

Harley-Davidsonin Performance Riding Jeans -farkut on valmistettu huippulaadukkaasta denimistä, ja ne tarjoavat kaksinkertaisen hankauskestävyyden kilpailijoihin verrattuna, vaikka ne painavat puolet vähemmän. Täysin hengittävä ROOMOTO®- vuorimateriaali on viilentävä, bakteereja ehkäisevä ja kosteutta siirtävä. Se on ainoa suojavuorausmateriaali, joka on suunniteltu erityisesti moottoripyörällä ajamista varten, joten se pitää kuljettajan pidempään viileänä, kuivana ja virkeänä.   FXRG ® -mallit saatavilla miehille ja naisille.

Harley-Davidson MotorClothes -tuotteet saatavilla valtuutetuilta Harley-Davidson -jälleenmyyjiltä. Valikoima vaihtelee jälleenmyyjittäin.

Lisätietoja mallistosta: www.Harley-Davidson.eu/motorclothes .

About