Invalidiliiton ja Globe Hopen yhteistyöstä syntyy ekologista hyväntekeväisyyttä

s2rxwrpdmsmrm04wcbmi

Invalidiliitto ry ja Globe Hope ovat lanseeranneet tuotesarjan, jossa yhdistyvät kierrätys ja hyväntekeväisyys. Invalidiliiton i-puoti myy nyt Globe Hopen jatkojalostamia tuotteita, jotka ovat palvelleet ensin kampanjan mainosbanderollina tai jonain muuna tuotteena. Esimerkiksi mainoslakana, jonka avulla on ensin kerätty lahjoituksia, on nyt saanut uuden elämän olka- ja toilettilaukkuina.

– Tämä on todellista lähikierrätystä, sillä esimerkiksi omassa varastossamme olleet vialliset reput saatiin näin uusiokäyttöön, toteaa keräyspäällikkö Petri Äikiä Invalidiliitosta.

Globe Hopen kanssa yhteistyössä tehty uusi tuotesarja koostuu tällä hetkellä Anssi-olkalaukusta, istuinalusta Naalista, kännykkäsuoja Tyyrpuurista sekä toilettilaukuista nimeltään Pirkko ja Kimi.

Yhteistyö pyörähti käyntiin vanhoilla värivirheellisillä repuilla sekä mainoslakanoilla. Reppu sai uuden elämän toilettilaukkuna, istuinalustana ja kännykkäsuojana. Mainoslakanoista puolestaan valmistettiin olka- ja toilettilaukkuja. Tuotteet ovat uniikkeja, sillä jokainen laukku on leikattu eri kohdasta mainoslakanaa.

Invalidiliiton ja Globe Hope -tuotesarja on myynnissä i-puodissa verkkokaupassa osoitteessa www.i-puoti.fi sekä Mannerheimintien myymälässä.

i-puoti, www.i-puoti.fi

i-puodin tuotto menee Invalidiliiton kotimaiseen vammaistyöhön. Puodissa myydään hyvinvointiin ja turvallisuuteen liittyviä tuotteita sekä apuvälineitä. Myymälä Helsingin Ruskeasuolla, Invalidiliiton toimitalossa, Mannerheimintie 107, avoinna arkisin klo 8-16.

Globe Hope, www.globehope.com

Globe Hope työllistää noin 15 henkilöä ja kaikki toiminta on Suomessa. Globe Hopen tuotteet valmistetaan lähituotantona Suomessa ja Virossa. Tuotteiden pääsuunnittelija on toimitusjohtaja Seija Lukkala. Globe Hopella on toimitilat ja tehtaanmyymälä Nummelassa. Helsingissä on kaksi omaa myymälää. Jälleenmyyjiä on Suomessa noin 60 ja ulkomailla useita kymmeniä. Yrityksellä on myös verkkokauppa.

About