Britney Spears -alusasumallisto nyt Suomessa

a503fb565c04c50b_800x800ar

Britney Spearsin ja CHANGE Lingerien yhteistyönä luomat The Intimate Britney Spears -alusvaatteet tulevat myyntiin perjantaina 26.9.2014. S yksyn mallistossa nähdään naisellisia alusasuja, vintage-henkisiä korseletteja, vietteleviä yöasuja sekä rentoja kotivaatteita. Väripaletissa on utuisia hiekan, harmaan ja sinisen sävyjä, dramaattista mustaa sekä häivähdys punaista. 

Naisellisia alusasuja, sukkanauhoja ja korseletteja
Tämän syksyn The Intimate Britney Spears -malliston alusasut ovat naisellisia ja elegantteja. Kauniin utuisista väreistä pitäville on tarjolla harmaa Angelica , siniharmaa Ambrosia ja hiekanvärinen Amaryllis , johon kontrastia tuovat mustat pitsisomisteet. Amaryllis-valikoima on laaja, ja siihen kuuluvat myös sukkanauhat. Voimakkaammista väreistä pitävä voi valita puna-harmaat Clematis -rintaliivit, joiden kiinnitys on edessä. Mustia Anemone – ja Begonia -liivejä on saatavana myös selästä ristiin menevillä sekä niskan taakse siirrettävissä olevilla olkaimilla. Mallistossa on myös korseletteja ja kaarituettomia kolmioliivejä.

Vietteleviä yöasuja ja rentoja kotiasuja
Britney Spears haluaa mallistollaan viestiä, että jokaisen naisen tulisi voida tuntea itsensä kauniiksi ja itsevarmaksi. The Intimate Britney Spears -malliston yö- ja kotiasuissa yhdistyvätkin seksikkyys, ylellisyys ja mukavuus. Saatavana on useita eripituisia yömekkoja ja kimonoita niin mustana, hiekanvärisenä kuin tummanharmaana. Vaalean- ja tummanharmaana saatavat, puuvillasekoitteiset oloasut puolestaan lämmittävät viilenevinä syysiltoina.

Tuotetiedot:
Anemone 
, rintaliivit, koot 65B-95G, hinnat 40-68 €; h ousut, koot 32-48, hinnat 24-34 €; yöasut, koot S-L, hinnat 54-75 €
Clematis , rintaliivit, koot 65B-85F, hinnat 40-60 €; housut, koot 32-48, hinnat 27-34 €                                                                                                                                                          Ambrosia , rintaliivit, koot 65B-85F, hinta 50 €; housut, koot 32-48, hinta 31 € 
Amaryllis 
, rintaliivit, koot 65B-85F, hinnat 47-60 €; housut, koot 32-48, hinta 31 €; yöasut, koot S-L, hinnat 54-75 €

Jälleenmyynti:
CHANGE Lingerie -konseptimyymälät sekä verkkokauppa www.intimatebritneyspears.com

About

Categories: Britney Spears