:KATSO VIDEO: Mert Otsamo suunnitteli Nenäpäivälle oman kuosin

Mert haastaa muotivaikuttajat tekemään hyvää Nenäpäivän merkeissä

Tänä vuonna Suomen hauskin hyväntekeväisyyskampanja, Nenäpäivä, tekee uusia aluevaltauksia. Uutena Hyvän Tekijänä mukana Nenäpäivässä nähdään vaatesuunnittelija Mert Otsamo, joka on suunnitellut Nenäpäivälle oman kuosin. Leikkisä Nenäpäivä-kuosi nähdään toisen Nenäpäivän Hyvän Tekijän, Robinin, leivontaessussa. Robinin signeeraamat uniikit Nenäpäivä-essut ovat kampanjan ajan huudettavana Nenäpäivä-huutokaupassa.

Nenä-designista innostunut Mert Otsamo haastaa kaikki Suomen muoti-ihmiset suunnittelemaan oman Nenäpäivä-tyylinsä ja huutokauppaamaan sen kehitysmaiden lasten hyväksi Nenäpäivä-huutokaupassa (huuto.net/nenapaiva). ”Nenäpäivä kerää varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi. Haluan olla mukana tukemassa tärkeää työtä”, Mert kertoo.

Nenäpäivä-keräyksellä hankitut varat viedään tehokkaasti yhdeksän järjestön voimin sinne, missä apua todella tarvitaan. Keräysvaroilla tuetaan pitkäkestoisia kehitysyhteistyöhankkeita, joiden keskiössä ovat lapset ja heidän perheensä.

Muotivaikuttajat voivat vastata Mertin haasteeseen osoitteessa: nenäpäivä.fi/merthaastaa 

About

Categories: Yleiset Uutiset