essie-kevätkokoelma 2014 hide & go chic

91272b78638b7977_800x800ar

Loikkaa kevätmuotiin vakavasti ilakoivan kevätväripaletin kera. Tule mukaan muotileikkiin varusteinasi kuusi valloittavaa sävyä, joita ovat inspiroineet pirtsakat poikatytöt ja instagramissa ilottelevat selfie-siskot, joista on hauskaa nauraa kaikelle, eritoten itselleen.

Pastellien kirjosta löytyy sopiva tyyliin kuin tyyliin. Vintage-denimi rennon lookin viimeistelijäksi. Perinteisen pinkin korvaava pehmeä pistaasinvihreä korostamaan hienostuneisuutta. Tai uusi must-have-sävy ja tuleva suosikki: klassinen pinkki, jonka täydellisen läpikuultava pinta on – ah! – niin essietä. Komeat kirkkaat värit täydentävät kokoelman ja tuovat kokonaisuuteen juuri oikeanlaista ja oikea-aikaista raikkautta sekä hauskuutta.

fashion playground toivottaa sinut tervetulleeksi. Täällä jokainen style hunter tähyilee seuraavaa houkutusta. Kyseessä on jännittävä leikki nimeltä hide & go chic . Jos tyylivaihtoehtoja on liian monta, spin the bottle , jotta löydät sen oikean. Tai valitse kaikki, ota suunnaksi romper room ja anna peilin päättää. Peili ei valehtele, sillä leikin nimi on truth or flare .

Suosituskuluttajahinta-arvio 13,90 euroa.
essien kevätkokoelma saatavilla toukokuussa 2014.

Kynsimuodin väriauktoriteetti Essie Weingarten perusti essie cosmeticsin New Yorkissa vuonna 1981. essie tunnetaan maailmanlaajuisesti trendikkäistä ja nokkelasti nimetyistä kynsilakoistaan, jotka toimivat kynsimuodin suunnannäyttäjinä. essie on niin alan ammattilaisten kuin julkkisten ja tyylitietoisten kuluttajien luottomerkki yli 100 maassa. Tähän mennessä on kehitetty yli 900 essie-värilakkasävyä. Sarjaan kuuluvat myös laadukkaat ja palkitut kynsienhoitotuotteet. www.essie.com

About

Categories: essie, Kosmetiikka