Launzer.com ja Kalevala Koru aloittavat yhteistyön

76a95938-a50d-43f1-b88f-2ed57960ae84-main_image

Uusi suomalainen 3D tulostettavien tuotteiden verkkokauppa Launzer.com ja Kalevala Koru aloittavat yhteistyön – Kalevala Korun klassikkomalleja saa nyt täysin uusissa materiaaleissa ja väreissä globaalissa kauppapaikassa.

Kuopiolainen startup-yritys 3D Online Factory Oy on saanut jälleen yhden uuden merkittävän kumppanin lisää, kun se tänään on tuonut myyntiin Kalevala Korun klassikkokorusarjan Launzer.com:iin. Peliteollisuuden ja viihteen oheistuotemarkkinoille keskittyvässä palvelussa on mukana jo 30 yritystä, jotka tuovat vaiheittain tuotteitaan palveluun talven ja kevään aikana. Yrityksistä yli puolet on Suomen ulkopuolelta. Mukana ovat mm. yksi maailman suurimmista viihdeyhtiöistä, amerikkalainen Warner Brothers, Englannin suurin kaupallinen tv-kanava ITV ja peliyhtiö Fingersoft.

Launzer tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden tulostaa tuotteita joko omilla tulostimillaan tai tilata valmiita tuotteita Launzeriin integroidun maailman suurimman 3D-tulostuspalvelun, belgialaisen i.materilaisen kautta.

”Haluamme olla 3D-tulostamisen ja siihen liittyvien verkkopalvelujen tarjoamisessa johtavia pelureita maailmassa”, sanoo 3D Online Factoryn toimitusjohtaja Kari Voutila. ”Tavoittelemme nopeaa kasvua globaaleilla markkinoilla tarjoamalla sekä kuluttajille että tuotteitaan myyville yritykselle uuden tavan jakaa ja kokea fyysisiä tuotteita”.

Launzer.com laajentaa nyt tarjontaansa myös designin suuntaan tuomalla mukaan Suomen tunnetuimman ja arvostetuimman korumerkin Kalevala Korun. ”Olemme erityisen iloisia tästä yhteistyöstä ja samalla ennakkoluulottomasta asenteesta, jolla Kalevala Koru on lähtenyt mukaan 3D-tulostamiseen”, kommentoi Kari Voutila. ”Tapa jolla Kalevala Koru tuo klassiset korumallinsa Launzeriin on hieno oivallus 3D-tulostamisen mahdollisuuksista, jossa totutusti metalliin valmistetut korut voivat kokea uuden elämän uusissa väreissä ja materiaaleissa”.

”Tuotannollisessa korunvalmistuksessa olemme kulkeneet aina etujoukoissa kehittämällä ja hyödyntämällä ainutlaatuisia valmistustapoja kuten nanoteknologiaa, tietokoneohjattua sormussuunnittelua ja 3D-tulostusta osana korutuotantoamme jo yli 15 vuoden ajan – unohtamatta suomalaista käsityöosaamistamme, jonka olemme onnistuneesti yhdistäneet huipputeknologian kanssa toimivaksi kokonaisuudeksi”, kertoo Kalevala Korun tuotantojohtaja Terja Pelkonen.

”Suomalainen Launzer.com on ajan hermolla ja mukana kuluttajien nopeasti kehittyvissä trendeissä. Siellä mekin haluamme jatkossa pysyä, joten yhteistyö innovatiivisten 3D-osaajien kanssa on meille luonteva tapa toimia. Korun käyttäminen on iloista ja leikittelevää, tämän palvelun avulla teemme korunkäytöstä vieläkin hauskempaa,” toteaa Terja Pelkonen

About

Categories: Kalevala Koru, Korut