REDKEN GUIDO PALAU teki Milanon Muotiviikkojen hiukset FW/2015-2016

unq5cmey9qmzrdednvyv

REDKEN – MILAN FASHION WEEK 2015

MILAN FASHION WEEK WITH REDKEN 5TH AVENUE!
Redken on yhteistyökumppani New Yorkin, Milanon ja Pariisin muotiviikoilla syksy/talvi 2015-2016. Kokosimme yhteen lookit, jotka ovat Redken Global Creative Directorin, Guido:n käsialaa Milanon muotiviikoilta: Versace, Bottega Veneta, Dolce&Gabbana, Jil Sander

Redken 5th Avenue NYC on ammattilaisten käyttämä tuotesarja kattaen niin jälleenmyynnin kuin ammattilaisten hiusväritkin. Redken on vannoutunut antamaan laadukasta koulutusta, uusimmat tuoteinnovaatiot ja luovia työskentelytapoja niin kampaajille kuin kuluttajillekin. Redken on osa New Yorkin, Milanon ja Pariisin muotiviikkoja. Redkenistä on tullut johtava brändi muotiviikkojen takahuoneissa ja luo lookit muodin suurimmille nimille. Ainutlaatuinen sekoitus muotia, innovaatioita ja inspiraatioita. Redken asettaa tahdin kun on kyse juuri tämän hetken hiusmuodista ja mitä seuraavaksi muotilavoilla nähdään. Käy Redken -nettisivuilla Redken.comja Tykkää Redkenistä Facebookissa

About

Categories: Redken