Amer Sports Oyj: Vincent Wauters nimitetty Asusteet-liiketoiminta-alueen johtajaksi

Arc’teryxin toimitusjohtaja Vincent Wauters on nimitetty Amer Sportsin Asusteet-liiketoiminta-alueen johtajaksi ja Amer Sportsin johtokunnan jäseneksi 24.3.2015 alkaen. Uudessa tehtävässään Wauters jatkaa myös Arc’teryx-brändin johtamista. Hän raportoi Amer Sportsin toimitusjohtajalle Heikki Takalalle. Wauters on johtanut Arc’teryxiä menestyksekkäästi vuodesta 2012 lähtien. Sitä ennen hän toimi Amer Sportsin toimitusketjusta ja informaatiojärjestelmistä vastaavana johtajana ja johtokunnan jäsenenä.

“Viimeisten kolmen vuoden aikana Vincent on johtanut Arc’teryxiä menestyksekkäästi ja vauhdittanut sitä strategiamme mukaisesti. On hienoa nähdä Vincentin kaltaisten vahvojen johtajien nousevan yrityksemme sisältä jatkaessamme valmiuksiemme rakentamista liiketoiminnan vauhdittamiseksi kohti kunnianhimoisia pidemmän tähtäimen tavoitteitamme”, sanoo Amer Sportsin toimitusjohtaja Heikki Takala.

Asusteet-liiketoimintaa johtanut Andy Towne jää samanaikaisesti pois Amer Sportsin palveluksesta. “Haluan kiittää Andyä hänen positiivisesta panoksestaan Asusteet-liiketoimintamme rakentamisessa tähän välivaiheeseen. Meillä on nyt vahva perusta tulevaa vauhdittamista varten”, kommentoi Takala.

 

About

Categories: AMER SPORTS, Nimitykset