American Express tuo Euroopan suurimman kauneuden ja kosmetiikan verkkokaupan feelunique.comin helsinkiläiseen kivijalkaan

2015-06-09 15_28_18-The Destination For Beauty & Cosmetics - feelunique.com

American Expressin Offline-kauppakonsepti tuo vuorollaan jonkin verkkokaupan kivijalkaan. Seuraava Offlinessa nähtävä brändi on brittiläinen feelunique.com, joka saapuu kesäkuun alussa Uudenmaankadulla Helsingissä sijaitsevaan kivijalkaliikkeeseen. Euroopan suurin kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin verkkokauppa tuo näytille ja kokeiltavaksi laajan skaalan erilaisia kauneudenhoito- ja meikkituotteita.  Perinteisen liikkeen sijaan American Express Offline* feelunique.com on kuitenkin kokonaisvaltainen kauneuden, kosmetiikan ja hyvinvoinnin mekka, jossa on mahdollista nauttia ostosten lomassa kauneudenhoitoon liittyvistä vaihtuvista elämyksistä. 

American Express Offline on verkkokaupan ja kivijalan hybridi, jonka tavoitteena on herättää ajatuksia tulevaisuuden vähittäiskaupasta ja tarjota verkkokaupoille mahdollisuus esitellä tuotteitaan uudenlaisessa fyysisessä kauppaympäristössä. Offlineen saapuu kesäkuussa kolmen viikon ajaksi brittiläinen kauneuden ja hyvinvoinnin edelläkävijä feelunique.com, jonka tuotevalikoima kattaa niin kauneuden luksusbrändit kuin hyvinvoinnin uusimmat tuuletkin.

Offline-kaupassa feeluniquen tuotteita saa vapaasti testata ja kauppaan on mahdollista tulla viipymään pidemmäksikin aikaa nauttimaan päivittäin ja viikoittain vaihtuvista elämyksistä.  Liikkeessä vierailleessaan pääsee muun muassa maksutta hemmottelemaan hiuksiaan blow dry -salongissa ja lakkaamaan upeat kesäkynnet. Liikkeessä voi myös tilata tuotteita feelunique.comin laajasta valikoimasta alennettuun hintaan.

Yli 500 tuotemerkin valikoima kauneudesta hyvinvointiin

Vuonna 2005 perustetulla feelunique.comilla on valikoimissaan yli 20 000 tuotetta 500:lta kauneuden huippubrändiltä. Luksusbrändit, kauneussalonkien erikoistuotteet, hyvinvoinnin ja luonnonkosmetiikan tuotteet sekä apteekkibrändit ovat kaikki edustettuina samassa verkkokaupassa. American Expressin Offline-kaupasta on mahdollista tulla hakemaan maksuttomia näytteitä kaikista yllämainituista kategorioista tuotemerkeiltä kuten Tanya Burr, Phyto, TheBalm, Caudalie, Butter London.

American Express Offline sijaitsee osoitteessa Uudenmaankatu 4-6, 00120, Helsinki. feelunique.com on Offlinessa 10.6 – 26.6 ja liike on avoinna arkisin klo 10 – 18.

http://www.feelunique.com/

About