Hugo Boss sitoutuu turkittomuuteen

2015-07-06 14_30_03-Humane Society Int'l on Twitter_ _FUR FREE VICTORY! We're thrilled that @HUGOBOS

Fur Free Alliancen ja Hugo Bossin neuvottelema päätös julkaistiin juuri Hugo Bossin tämän vuoden kestävän kehityksen raportissa. Animalia ja Fur Free Alliance kiittävät Hugo Bossia turkistuotteiden myynnin lopettavasta linjauksesta.

“Luopumalla turkiksista ja asettumalla eläinrääkkäystä vastaan Hugo Boss on ottanut paikkansa muotimaailman johtajana. Fur Free Alliance toivoo muiden ylellisyyteen panostavien brändien seuraavan Hugo Bossin esimerkkiä varsinkin nyt, kun saatavilla on niin paljon eettisiä ja muodikkaita vaihtoehtoja, joita ei erota aidoista turkiksista”, sanoo Fur Free Alliancen puheenjohtaja Joh Vinding.

Hugo Bossin uudessa kestävän kehityksen raportissa kerrotaan, että syystalven 2016 mallistosta alkaen yritys ei enää käytä minkään eläimen turkista Hugo Boss -mallistoissa.

”Näin suuren muotitalon turkittomuuslinjaus on selkeä signaali myös suomalaiselle turkistuotannolle. Eettistä turkista ei ole olemassakaan, joten yhä useammat yritykset luopuvat sen käytöstä”, sanoo Animalian kampanjavastaava Jarkko Minkovitsch.

Hugo Boss liittyy kasvavalle turkittomien tuotemerkkien ja muotiliikkeiden listalle, jolla ovat jo muun muassa Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Stella McCartney, Zara ja H&M.

Fur Free Alliance (FFA) on turkistarhausta vastustavien eläinsuojelujärjestöjen kansainvälinen yhteenliittymä, johon myös Animalia kuuluu. Fur Free Alliance edustaa yli 40 eläinsuojelujärjestöä 28 maassa sekä niiden miljoonia tukijoita. http://www.furfreealliance.com

Lisätiedot:

Hugo Bossin kestävän kehityksen raportti: http://group.hugoboss.com/en/sustainability/sustainability-report/

About

Categories: Hugo Boss, Yleiset Uutiset