Tältä näyttää Suomen ensimmäinen Victoria’s Secret -myymälä

medium_helsinki_airport_victorias_secret_4_jpg

Maailmankuulu kosmetiikka- ja alusvaatebrändi Victoria’s Secret avasi Suomen ensimmäisen Beauty & Accessories -myymälänsä Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Kosmetiikan ja tuoksujen lisäksi myymälästä löytyy laaja valikoima asusteita ja alusvaatteita.

– Olemme hyvin iloisia Victoria’s Secretin saapumisesta sekä ylpeitä siitä, että brändi päätti avata ensimmäisen Suomen myymälänsä juuri lentoasemalle. Tämä osoittaa, että vahva kehitystyömme on tuottanut tulosta. Nyt myös isot, kansainväliset yritykset ovat alkaneet pitää Helsinki-Vantaata kiinnostavana kauppapaikkana. Tämän ansiosta voimme tarjota suomalaisille matkustajille täysin uusia tuotemerkkejä ja tuotteita, Helsinki-Vantaan kaupallisesta liiketoiminnasta vastaava apulaisjohtaja Elena Stenholm Finaviasta iloitsee.

Victoria’s Secretin kelluva shop-in-shop-myymälä löytyy Viking Grace -laivalta.

Kosmetiikkaa, tuoksuja ja ylellisiä asusteita

Uuden myymälän avajaisia vietettiin Helsinki-Vantaalla 21.7.2015. Myymälän hyllyiltä löytyy laaja valikoima brändin kosmetiikkaa, kuten uusi Shimmer Collection sekä tuoksuja, kuten palkittu Victoria’s Secret Bombshell ja ajaton suosikki VS Fantasies.

Myymälästä löytyy myös kattava valikoima ylellisen tyylikkäitä asusteita, kuten kosmetiikka- ja muita laukkuja, huiveja, aurinkolaseja ja alusvaatteita. Victoria’s Secret Beauty & Accessories on lisäksi täydellinen paikka tuliaisten löytämiseen.

medium_helsinki_airport_victorias_secret_2_jpg

medium_helsinki_airport_victorias_secret_5_jpg

medium_helsinki_airport_victorias_secret_jpg

Lähes 70 neliömetrin kokoinen myymälä on sisustettu brändille ominaiseen tapaan ikonisilla muotikuvilla ja videoseinillä, jossa koreilevat maailmankuulut Victoria’s Secretin mallit.

Lentoaseman Victoria’s Secret Beauty & Accessories -myymälä avattiin yhteistyössä Agora Tradingin kanssa.

Lentoasemalla 70 uutta myymälää ja ravintolaa

Finavia on uudistanut Helsinki-Vantaan palveluvalikoimaa merkittävästi. Uudistuksen myötä lentoasemalla on avautunut lähes 70 uutta tai uudistunutta myymälää tai ravintolaa.

Viimeiset uudistukset valmistuvat terminaali 2:ssa vuoden 2015 lopulla, kun upea arkkitehtuurinen Pier Zero avaa ovensa matkustajille. Vuonna 2016 uudistuksia tehdään terminaali 1:ssä.

Samaan aikaan Finavialla on käynnissä Helsinki-Vantaan mittava 900 miljoonan euron kehitysohjelma, jonka tavoitteena on valmistaa lentoasemaa palvelemaan 20 miljoonaa vuosittaista matkustajaa vuonna 2020.

About

Categories: Victoria’s Secret