Maailman tenniksen ykkönen sai oman kellomallin

9d4c48a5375c1797_800x800ar

Seikolta uusi Astron GPS Solar Dual-Time Novak Djokovic Limited Edition .

Novak Djokovic – Tenniksen ykköspelaaja on maailmanmatkaaja ja tarvitsee siksi juuri matkustamiseen suunnitellun rannekellon.

Viimeisten 12 kuukauden aikana Novak Djokovic on pelanut 20 turnauksessa, 20 kaupungissa ja 12 maassa. Ilman hänen Astron GPS Solaria hänen tulisi säätää yhtenään kelloaan oikeaseen aikaan. Mutta Seikon Astron ei tarvitse kuin napin painalluksen säätyäkseen automaattisesti oikeaan aikaan.

8dbe064cc79c0c90_400x400ar

Nyt Seiko on tuonut markkinoille kahta aikaa osoittavan Novak Djokovic Astron GPS Solar Dual-Time –rannekellon. Kello tunnistaa kaikki aikavyöhykkeet ja paikantaa itsensä ja paikallisen ajan GPS-signaalien avulla. Kelloa on rajoitettu määrä, 3000 kappaletta. Kellon muihin ominaisuuksiin kuuluu solar-toiminto, joka saa kellon käyttämään valoa virtalähteenään. Näin ollen paristojen vaihdosta ei tarvitse huolehtia. Kellon tarkkuus on vertaansa vailla, yhden sekunnin heitolla 100 000 vuotta kohden. Dual-time –toiminto helpottaa matkustavaisen arkea – matkustaessaan voi pitää toisessa näytössä kotimaan aikaa ja toisessa kohdemaan.

Urheilullinen ja tyylikäs ruskeanahkahihnainen kello kertoo myös viikonpäivän ja päiväyksen. Kalenteri on ohjelmoitu vuoteen 2100 asti. Rannekellossa on safiirilasi, joka ehkäisee naarmuuntumisen ja se on vesitiivis aina 100 metriin asti.

Kelloa on saatavilla valtuutetuilta Seiko Elite -kauppiailta syyskuun loppupuolella.

About

Categories: Kellot, Seiko