Elsa Ekman on DinSkon syyskampanjan kasvo

vkfufd09kjzbjox4ajcn

DinSko paljastaa nyt tulevan syyskampanjan uuden ja jännittävän keulakuvan: hän on tunnettu malli ja bloggaaja Elsa Ekman.Hän esittelee sesongin tuoreimpia trendejä syksyn mallistosta.Kampanja käynnistetään Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa viikolla 38 sekä myymälöissä että dinsko.comissa.

Syksyn suurkampanjassa DinSko tekee yhteistyötä ajankohtaisen ja monipuolisen Elsa Ekmanin kanssa. Hän on bloggaava malli, jonka intohimoja ovat matkailu, taide ja luovuus.Tyyli-ikonina ja esikuvana hän tarjoaa jatkuvasti inspiraatiota rohkealla ilmaisutavallaan ja uusia uria aukovalla tyylillään.

Elsa on valinnut syysmallistosta omat ehdottomat suosikkikenkänsä. Niitä esitellään myymäläviestinnässä ja dinsko.comissa. Elsa tarjoaa netissä myös parhaita stailausvinkkejään kaikille niille, jotka haluavat oikeanlaisen syyslookin. Siellä on luettavissa myös hänen haastattelunsa, jonka kautta opimme tuntemaan hänet hieman paremmin.Kampanjan yhteydessä lanseerataan myös mainosfilmi, jota näytetään viikoilla 39–40.

Muoti sopii yhteen niin DinSkon kuin Elsan kanssa – onhan hänen mallin ja bloggaajan uransa erittäin vaikuttava ja menestyksekäs.Saamme inspiraatiota myös hänen taiteellisesta tulisieluisuudestaan, luovuudestaan ja coolista asenteestaan, sanoo DinSkon liiketoiminta-aluejohtaja Linda Nilsson.

“Asenne tekee tyylin!Oikeanlaisen asenteen ja itsetunnon ansiosta viihdyt juuri siinä tyylissä, jonka olet päivää varten valinnut.Erittäin vapauttavaa!”/Elsa Ekman

Elsan blogi: elsaekman.se
Lue lisää yhteistyöstä osoitteessa dinsko.fi

About

Categories: Yleiset Uutiset