Lumene Party Collection 2015 – kimaltavaa glitteriä ja dramaattisia punaisen sävyjä pikkujouluihin ja uuteenvuoteen

kuva1

Kimaltavaa glitteriä ja dramaattisia punaisen sävyjä.

Kaupoissa

Lokakuussa 2015

Lumene Party Collection 2015 tuo juhlakauteen timanttista hohdetta ja dramaattisia punaisen sävyjä. Säihkyvät kynnet ja kimaltelevan silmämeikin loihdit helposti Lumene Gel Effect Kynsilakalla, Glitter Top Coat Mascaralla ja Blueberry Vedenkestävällä Rajausvärillä.

Säväytä, ole persoonallinen ja uhmaa syksyn harmautta sykähdyttävän upeilla väreillä. Tänä vuonna joulun ja uudenvuoden juhlissa tullaan näkemään glitterin kimallusta ja metallinhohtoisia sävyjä niin kynsillä, ripsissä kuin luomillakin. Uudet kynsilakat hohtavat kuudessa eri sävyssä, joissa on metallista säihkettä ja valoa heijastavaa helmiäistä. Yhdistämällä hopeanhohtoisen Glitter Top Coat Mascaran kimmeltävän harmaaseen Blueberry Vedenkestävään Rajausväriin luot elegantin silmämeikin hauskalla twistillä.

Glitter-mascara, kynsilakat ja rajausvärin harmaa sävy ovat sesonkisävyjä ja myynnissä vain rajoitetun ajan.

LUMENE GEL EFFECT KYNSILAKKA

Uudista juhlalookisi kynsilakoilla, joiden säihkyvät sävyt hohtavat kauden väreissä. Gel Effect Kynsilakan kuusi upeaa sävyä saavat kyntesi säkenöimään ja kimaltamaan.

Lumene tuo tulevalle juhlakaudelle kokoelman uusia, ainutlaatuisia kynsilakkoja, joissa yhdistyy upea kiilto ja pitkäkestoinen lopputulos. Kynsilakoissa on glitterimäistä kiiltoa, jolla voit loihtia kynsillesi sädehtivän juhlalookin.

Lumene Gel Effect Kynsilakoilla on helppo aikaansaada salonkilaatuiset, pitkäkestoiset ja upeat kynnet kotikonstein. Lakan patentoidun teknologian ansiosta kynsilakka on helppo levittää tasaisesti, kestää kynsillä lohkeilematta ja lopputulos on raidoittumaton.

kuva2

Sävyt

58 Säkenöivät hetket

59 Valon säteet

60 Jäämarja

61 Lumienkeli

62 Talven kirkkaus

63 Hehkuva ilta

Kuluttajahinta

noin 5,90 € (5 ml)

Käyttövinkit

Leikittele matta- ja kimallesävyjen ja yhdistelmillä. Yhdistele erilaisia pastellisävyjä saadaksesi elegantin lopputuloksen. Tummanpunaiset kynnet sopivat yhteen useimpien värien kanssa ja ovat aina tyylikäs valinta.

LUMENE GLITTER TOP COAT MASCARA

Lisää juhlalookiisi hopean hohdetta! Metallinhohtoiset pigmentit saavat ripsesi kimaltelemaan ja loihtivat ylellisen loppusilauksen dramaattiseen juhlameikkiin.

Levitä Glitter Top Coat Mascaraa ripsiisi sen jälkeen, kun olet levittänyt niihin mustaa ripsiväriä. Voit joko levittää väriä joko hillitysti ainoastaan ripsien kärkiosiin tai koko ripsien pituuksiin saadaksesi aikaan rohkeamman lopputuloksen.

Sävyt

1 Hopea

Kuluttajahinta

noin 12,90 € (6 ml)

LUMENE BLUEBERRY VEDENKESTÄVÄ RAJAUSVÄRI

Vedenkestävän rajausvärin pitkäkestoinen koostumus kuivuu nopeasti eikä tahraa tai leviä. Kristallinhohtoinen sesonkisävy harmaa sisältää helmiäishiukkasia, jotka tekevät katseesta upean säkenöivän ja sopivat erinomaisesti juhlameikkiin.

Pitkän ja kapean applikaattorin avulla luomille on helppo piirtää joko ohut, tarkka rajaus tai vahva ja näyttävä rajaus. Erityisesti metallinhohtoista sävyä käytettäessä rajauksen leventäminen muuttaa hillityn sädehtivän silmämeikin helposti ja nopeasti näyttäväksi juhlameikiksi.

Vinkki: voit levittää hohdevärin mustan rajauksen päälle, niin saat upean syvän, hohtavan sävyn.

Sävyt

1 Intense Black

4 Grey Crystal

Kuluttajahinta

noin 11,00 € (1 ml)

About

Categories: LUMENE