Lumene Longwear Blur Meikkipuuteri SK 15

lumenepuuteri

Viime syksynä lanseerattu Longwear Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide saavutti huiman suosion kuluttajien keskuudessa. Lumene lanseeraa nyt samaa teknologiaa hyödyntävän uuden 2-in-1 -meikkipuuterin, joka luo kasvoille välittömästi samettisen heleän pohjan. Uusi Lumene Longwear Blur Meikkipuuteri hyödyntää blur-efektiä ja pitää ihon mattapintaisena, pehmeänä ja virheettömänä koko päivän ajan.

Puuterin neljä uutta sävyä on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen Blur Pitkäkestoisen Meikkivoiteen sävyjen kanssa. Meikkipuuterin blur-efekti saa ihon näyttämään välittömästi tasaisemmalta ja virheettömämmältä. Efekti perustuu kaunistaviin mikrohelmiin ja valoa heijastaviin, lämpimän sävyisiin väripigmentteihin. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tasoittaa ihon sävyn luonnollisen täydelliseksi häivyttäen optisesti ryppyjä, epätasaisuuksia ja muita ihon pieniä virheitä. Suojakerroin 15 suojaa kasvojen ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä.

Longwear Blur Meikkipuuteri on peittävin Lumene-puuteri. Sen sisältämä lakan siemenuute hoitaa ihoa. Puuteri sopii käytettäväksi meikin korjailuun pitkin päivää tai meikkivoiteen tavoin yksinään. Sopii kaikille ihotyypeille.

Formuloitu ilman hajusteita, parabeeneja ja mineraaliöljyjä.

Tärkeimmät raaka-aineet

  • Suomalainen lakan siemenuute

o   Sisältää antioksidantteja, jotka ravitsevat ihoa

o   Lakan puhdistavat ominaisuudet saavat ihon näyttämään kirkkaammalta ja heleämmältä

Käyttö

Levitä kasvoille kosteusvoidetta ja peitä ihon epätasaisuudet esimerkiksi Lumene CC Peitevoiteella. Voit käyttää Longwear Blur Meikkipuuteria joko yksinään meikkivoiteen tapaan tai yhdessä Lumene Longwear Blur Meikkivoiteen kanssa saadaksesi täydellisen virheettömän lopputuloksen.

Sävyt

0 Light Ivory / Valon hehkua

1 Classic Beige / Kultahiekka

2 Soft Honey / Hunajapilvi

3 Fresh Apricot / Aamun kajo

Kuluttajahinta

noin 17,90 € (10 g)

Huom.

Lumene Touch Of Radiance Meikkipuuteri poistuu valikoimasta.

Kaupoissa

Marraskuussa 2015

About

Categories: LUMENE