Helsingin Yrjönkadulle Fjällräven Brand Corner

rvfomgu0u7d7qarjmk4e

Fjällräven vahvistaa brändikonseptiaan ja näkyvyyttään pääkaupunkiseudulla, kun aivan Helsingin sydämeen, Yrjönkadun Partioaittaan, avataan lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna uusi Fjällräven Brand Corner. Yrjönkadun Partioaitassa tulee olemaan esillä Suomen laajin valikoima Fjällrävenin vaatteita ja varusteita.

Yrjönkadun Partioaittaan avataan remontin jälkeen uusi, entistä laajempi Fjällräven-osasto. Brand Corner on sadan neliön kokoinen ja siellä tulee olemaan esillä erittäin laajasti Fjällrävenin vaatteita ja varusteita. Brand Corneriin kuuluu oma myymäläkalustekonsepti, joka henkii pohjoismaista Fjällräven-maailmaa ja tuo tuotevalikoiman monipuolisuuden hyvin esille. Henkilökuntaa on erikseen lisäkoulutettu, jolloin heillä on erittäin vankka asiantuntijuus tuotteista.

Fjällräven on avannut brand cornerin aiemmin viime keväänä Tampereen Partioaittaan. Brand cornereita löytyy kansainvälisesti mm. Tukholmasta ja Göteborgista. Fjällrävenillä on myös omia lippulaivamyymälöitä Euroopassa ja USA:ssa.

Brand Cornerissa on tarjolla asiakkaille myös Service Center -palvelu, josta saa varaosia aiemmin hankittuihin Fjällräven-tuotteisiin. Myymälässä on myös Wax Station eli vahauspiste, jonne asiakas voi tuoda G-1000-vaatteensa vahattavaksi. Greenland- vaha vahvistaa kangasta ja tuote myös pitää tuulta ja hylkii vettä paremmin vahaamisen myötä. Vahaaminen onnistuu toki loistavasti myös kotioloissa.

Brand Cornerin viralliset avajaiset ovat lauantaina 3.10.2015 klo 9.00 lähtien. Laajan tuotevalikoiman esittelyn lisäksi myymälässä on tarjolla ohjelmaa. Löytöretkeilijä ja seikkailija Pata Degerman sekä Fjällräven Numbers Test Team -jäsen Joppe Ranta tarinoivat päivän mittaan kokemuksiaan ja ajatuksiaan tuotetestauksesta, perinneretkeilystä, Fjällrävenin brändistä ja kestävästä kehityksestä. Myymälässä on myös ensisittelyssä Primuksen ensi keväällä markkinoille tuleva Campfire- sarja.

Avajaispäivänä on myös tarjouksia Fjällräven-tuotteista.

Tapahtumasivut Facebookissa sekä tietoa myös Partioaitan nettisivuilla.

Lisätietoa Fjällrävenin brand cornereista sekä omista lippulaivamyymälöistä löydätnettisivuiltamme

About

Categories: Fjällräven