Lumene True Passion Huulipuna – Intensiivistä väriä, heleää kiiltoa & pehmeä tunne huulilla

lumenekuva

Tänä syksynä Lumene esittelee uuden, innovatiivisen huulipunan, joka luo huulillesi ylellisen sävyn yhdellä sipaisulla. True Passion Huulipunassa yhdistyvät pitkäkestoinen ja intensiivinen väri, heleä kiilto ja pehmeä tunne huulilla.

True Passion Huulipuna muotoilee huulia pehmeällä ja täyteläisellä värillä jättäen intensiivisen, mutta heleän kiiltävän lopputuloksen. Täyteläinen huulipuna kietoo huulet ohueen ja pehmeään, mutta intensiiviseen värikalvoon. Innovatiivinen, geelimäinen koostumus luo huulille ylellisen pehmeän tunteen ja kosteuttaa niitä. Suomalainen vadelman siemenöljy suojaa huulia ja auttaa pitämään ne hoidetun pehmeinä.

Ylellinen applikointipää tekee huulipunan lisäämisestä helppoa ja vaivatonta. Kuusi trendikästä väriä piristävät harmaan ja pimeän vuodenajan lookiasi sävyillä, jotka sopivat niin syksyyn kuin talven juhlakauteenkin.

Sävyvalikoimasta löytyy täydellinen sävy joka tilanteeseen: niin luonnollinen nude-sävy kuin klassisen puhtaita ja intensiivisen dramaattisia sävyjäkin. Trendikäs sävy 2 on saanut inpiraationsa marsala-väristä, joka on valittu Pantonen vuoden 2015 väriksi.

Formuloitu ilman parabeeneja ja hajusteita.

Tärkeimmät raaka-aineet

Suomalainen vadelman siemenöljy suojaa huulia ja auttaa pitämään ne hoidetun pehmeinä.

Sävyt

1 Valon leikki

2 Varjojen tanssi

3 Ruusuinen ilta

4 Lumoava tuulenvire

5 Ylellinen tunne

6 Häikäisevä kauneus

Kuluttajahinta

noin 14,90 €

Kaupoissa

Marraskuussa 2015

 

About

Categories: LUMENE