2015 Syys- ja talvikauden trendit hiuksissa à la L’Oréal Professionnel

ksrkfkbsrguwsgu26ice

L’Oréal Professionnel IT LOOKS Syksy/Talvi 2015

L’Oréal Professionnel kertoo hiusten muodista kaksi kertaa vuodessa keväällä ja talvella IT LOOKS -kuvien muodossa. IT -Girls eli IT tyttömme ovat yleensä sellaisia henkilöitä, joita seurataan paljon medioissa ja/tai, jotka ovat säväyttäneet sosiaalista mediaa ja seurapiirejä viimeaikoina.

Black/Purple

Hiusten väri on nyt musta ja violettiin vivahtava. Mustanpuhuvaa värimaailmaa on bongattu mm. Alexander Wangin, Preenin ja Marc Jacobsin FW/15 näytöksissä. Must a hiusväri on dramaattinen, adrogyyni ja voimauttava. Kun hiukset muotoilee ja värjää trendikkäästi voi mustaankin saada moniulotteisuutta.

Wavy Bob A.K.A. The Wob

Hollywoodissa laineikas polkkaleikkaus on kampauksien ykkönen. Se on kaikkien starojen ykkösvalinta sen helppouden, monipuolisuuden ja kaikille sopivan luonteen takia. Se voidaan muotoilla myös Wet lookin ja ilmavan sekaisen näköiseksi.

Hollywood Waves

Polkkamittaisten hiusten laineet ovat 20-40 -luvuilta saatujen vaikutteiden mukaisesti todella loisteliaat. Hollywood laineet pitävät pintansa ja valtaavat alaa myös toispuoleisena ja ultrakiiltävänä. Laineita nähdään myös pitkissä hiuksissa.

IT TYTTÖ NICOLE WARNE

IT LOOKS -tyttö Nicole Warne-muoti ja kauneusbloggaaja Australiasta, Omistaa Gary Pepper Blogin. Hänellä on Instagramissa jopa 1,1 miljoonaa seuraajaa. Nicolen hiukset ovat värjättyMajirel4.16, tuhkaisella violetin sävyllä ja leikattu polkkamalliin. Nicolen hiuksia kaunistaa modernit, mutta nostalgiset laineet, jotka muuntuvat moneksi.

Ginger

Punainen tai kuparinen hiusväri on syksyn tärkein väri. Nämä monipuoliset sävyt sopivat kaikille, kunhan ammattilainen valitsee sopivan vivahteen kantajalleen. Hair Contouring on L’Oréal Professionnel hiustenvärjäytstekniikka, jolla saavutetaan valoa ja varjoa kasvojen ympärille värjäämällä erilaisia osioita tummalla ja vaalealla. Vaaleat sävyt tuovat valoa ja tummat sävyt luovat varjoa.

Non hair trend tai Parisian hair trend

Pariisilainen nainen on seksikkyyden esikuva. Hänen hiuksensa ovat huolettomasti laineilla, kuin hän olisi juuri noussut sängystä businesspalaveriin tai muotigaalaan. Lainetta tai mutkaa hiuksissa on, mutta ne näyttävät tahattomilta ja jopa aavistuksen suttuisilta. Kevyen meikin kanssa yhteensovitettuna pariisitar-hiukset näyttävät vaivattoman hienostuneilta. Puhutaan myös “non-hair trendistä” sama konsepti hiuksille kuin “no makeup makeup” -meikitön meikki.

XXL mitta

Jos hiukset ovat pitkät, ne ovat nyt todella pitkät. Beyonce ja Ariana Grande ovat ottaneet tämän tyylin omakseen. Pitkien hiusten paras ystävä on nyt letti. Letti asetellaan päälaelle kruunuksi tai huolettomasti toiselle olkapäälle. Tyyli on vapaa, kunhan se ei ole liian siloteltu.

IT TYTTÖ Joséphine De La Baume

Toinen IT LOOKS –tyttömme on Joséphine De La Baume, näyttelijä ja laulaja. Joséphine on ranskalainen ja laulaa mm. bändissä Singtank. Hän on suositun DJ Mark Ronsonin vaimo ja muusa monelle muotitalolle kuten: Zadig&Voltaire, Mango ja Agent Provocateur. Nicolen hiukset ovat värjätty Majirel –sävyllä 7.43 kuparinen kultasävy, ja tiettyihin osioihin on käytettyContouring –vaalennustekniikkaa, joka on tehty Blond Studio Freehand -vaalennusaineella.

Mestarit hiusmuodin taustalla

Kauden muodin toteuttaa kaksi L’Oréal Professionnel -yhteistyökumppania kaksi kertaa vuodessa. Tälle kaudelle hiusten muotoilusta oli vastuussa Sam McKnight, tunnettu muotilavojen hiusguru ja mm. Madonan ja Lady Gagan kampaaja. Pariisin muotiviikoilla S/S 2015 oli vastuussa mm. Balmainin ja Chanelin hiuksista.

Hiusten värjäyksen suunnitteli ja toteutti Frederic Mennetrier, ranskalainen julkkiskampaaja, joka on tunnettu “selfieistään” kaunottarien kanssa. Hän mm. vaalensi Kim Kardashianin hiukset tämän Pariisin vierailulla ja on monen paikallisen julkimon, kuten Natasha Poly ja Alessandra Ambrosio luottokampaaja .

About