KAPPAHL SUOMELLE UUSI MAAJOHTAJA

8f358b468a316a20_800x800ar

Laura Kiianlinna-Tunkelo on nimitetty KappAhl Suomen uudeksi maajohtajaksi 4.4.2016 alkaen. Laura Kiianlinna-Tunkelolla on pitkä kokemus myynnistä, palvelusta ja johtamisesta vähittäismyyntialalla, viimeksi Jyskin Suomen maajohtajana.
– Olen erittäin iloinen siitä, että saamme Lauran kaltaisen kunnianhimoisen ja tuloshakuisen  henkilön tukemaan toimiamme KappAhlin vahvistamiseksi haastavilla markkinoilla, KappAhlin toimitusjohtaja Danny Feltmann sanoo.

Laura Kiianlinna-Tunkelo johtaa ja kehittää KappAhlin 60 myymälästä koostuvaa Suomen myyntiorganisaatiota 4. huhtikuuta lähtien. Laura Kiianlinna-Tunkelolla on pitkä kokemus myynnistä, palvelusta ja johtamisesta vähittäismyyntialalla, viimeksi Jyskin Suomen maajohtajana.

Sitä ennen hän on ollut vastuussa myös muiden ketjujen konseptitoiminnoista.
– Odotan innolla tilaisuutta vahvistaa KappAhlin suhdetta suomalaisiin asiakkaisiin yhdessä kollegojeni kanssa, Laura Kiianlinna-Tunkelo sanoo.

About

Categories: KAPPAHL, Nimitykset