Seppälä lanseeraa Antti Tuiskun nimikkomalliston

antti_tuisku_by_seppala

Huhtikuussa lanseerattava Antti Tuisku by Seppälä -mallisto on suunniteltu yhteistyössä Antti Tuiskun, Seppälän ja stylisti Vesa Silverin kanssa. Mallisto sisältää sporttihenkisiä vapaa-ajanvaatteita ja -asusteita. Antti toimii itse malliston kasvona. Mallisto on saatavilla Seppälän kaikista Suomen myymälöistä ja verkkokaupasta 20.4. alkaen.

Kotimaan ykkösrivin artisti Antti Tuisku on tehnyt uuden aluevaltauksen vaatebisnekseen. Antti Tuisku by Seppälä on sporttihenkinen vapaa-ajan mallisto, joka soveltuu sekä miehille että naisille. Mallisto sisältää urheilullisia huppareita, t-paitoja, joggers-housuja, tank-toppeja, alushousuja ja urheilupussukan. Mallistoon kuuluu yhteensä 18 tuottetta.

Antti Tuisku on suunnitellut malliston yhdessä stylisti Vesa Silverin ja Seppälän suunnittelija Petri Pelkosen kanssa.

– Pitkäaikainen unelmani on ollut tehdä oma vaatemallisto. Otimme Vesan kanssa yhteyttä Seppälään, ja he lähtivät rohkeasti mukaan toteuttamaan ideaa. Loimme yhdessä juuri minun näköiseni malliston. Olen ylpeä malliston kaikista tuotteista, Antti Tuisku iloitsee.

Kaikki tuotteet ovat Antin tyylin mukaisia, ja niissä on tarkasti mietittyjä yksityiskohtia. Vaatteissa on panostettu etenkin käytettävyyteen, istuvuuteen ja materiaaleihin.

– Mallistoon on haettu inspiraatiota Antin tyylistä, tanssista, urheilusta ja muista vapaa-ajan harrastuksista. On ollut upeaa toteuttaa Antin unelmaa kotimaisen brändin kanssa, Vesa Silver kertoo.

Mukavia ja rentoja vaatteita on helppo yhdistellä toisiinsa sekä pukea kerroksittain. Mallisto on väriltään musta-harmaa-valkoinen.

– Halusimme panostaa etenkin tuotteiden käytettävyyteen. Sen takia myös malliston värit ovat neutraalit ja Antti Tuiskun nimi on tuotu hillitysti esiin vain tuotelapuissa ja alushousujen vyötärönauhan AT-logona, Silver kuvailee.

– Paidat ja tank-topit ovat valmistettu läpikuultavista materiaaleista, jotka ovat sekä hengittäviä että ajan hengen mukaisia, Silver jatkaa.

Antti Tuisku toimii itse malliston kasvona yhdessä tanssija Haza Hajipoorin kanssa.

– Antti on tämän hetken kiinnostavin artisti, ja on ollut upeaa tehdä hänen kanssaan yhteistyötä. Antin vahva tyylitaju ja kirkas visio mallistosta ovat tehneet yhteistyöprojektista helpon. Odotan innolla miten asiakkaamme ottavat vastaan malliston ja markkinointikampanjan, sanoo Seppälän markkinointijohtaja Kati Kivimäki.

Kampanjan visuaalisen ilmeen on suunnitellut Art Director Laura Rautaheimo.

Antin Pyydä multa anteeksi kunnolla -singlen musiikkivideolla nähdään Antti Tuisku by Seppälä -malliston vaatteita.

Antti Tuisku ja mallisto esillä kauppakeskus Forumissa 22.4.

Antti Tuisku by Seppälä -mallisto esitellään asiakkaille Helsingin kauppakeskus Forumissa perjantaina 22.4. klo 17.30–18.30. Tapahtumassa on mahdollisuus myös tavata Antti Tuisku, Vesa Silver ja Seppälän suunnittelija Petri Pelkonen.

About

Categories: Seppälä