Turkuun avataan uusi Fjällräven Brand Corner

mrnvcuxdcd4jtc6gwb24

Fjällräven pesiytyy entistä laajemmin Turun seudulle, kun Partioaitan Hansa-kauppakeskuksen myymälään avataan lauantaina 16.4.2016 Suomen kolmas Fjällräven Brand Corner. Uudistettuun ja entistä laajempaan Partioaitan myymälään tulee esille Turun seudun laajin valikoima Fjällrävenin tuotteita.

Partioaitan myymälää on remontoitu ja uudistettu Brand Cornerin tulon myötä. Yläkertaa on laajennettu noin 80 neliön kokoisen Brand Cornerin verran ja alakerrassa on saatu entistä kattavammin esille Partioaitan ulkoilu- ja retkeilyvarusteiden ja vaatteiden laajaa valikoimaa. Myös Fjällrävenin mallistosta osa tulee sijaitsemaan alakerrassa, mm. rinkat ja teltat. Partioaitan myymälä sijaitsee aivan Turun ydinkeskustassa, Hansan kauppakeskuksessa.

Laajentumisen myötä myymälässä tulee olemaan esillä Turun seudun laajin Fjällräven-valikoima. Brand Cornerissa on myös tarjolla asiakkaille Service Center -palvelu, josta saa varaosia aiemmin hankittuihin Fjällräven-tuotteisiin. Myymälässä on myös Wax Station eli vahauspiste, jonne asiakas voi tuoda G-1000-vaatteensa vahattavaksi. Greenland- vaha vahvistaa kangasta ja tuote myös pitää tuulta ja hylkii vettä paremmin vahaamisen myötä. Vahaaminen onnistuu toki loistavasti myös kotioloissa – vahoja on myynnissä Partioaitassa ja opastusta tarjoaa osaava henkilökunta.

Turun Brand Corner on järjestyksessään kolmas Suomessa. Aiemmin myymäläkonsepti on rakennettu Partioaitan Tampereen ja Helsingin Yrjönkadun myymälöihin. Brand Corner on Fjällrävenin oma shop-in-shop-myymäläkonsepti ja niitä löytyy Suomen lisäksi mm. Ruotsista Naturkompanietista sekä Saksasta Globetrottereiden myymälöistä.

Brand Cornerin viralliset avajaiset ovat lauantaina 16.10.2016 klo 10.00 lähtien. Myymälä sijaitsee Hansan kauppakeskuksessa, osoitteessa Aurakatu 12.

Lisätietoa Fjällrävenin brand cornereista sekä omista lippulaivamyymälöistä löydät sivuiltamme

About

Categories: Fjällräven