:KATSO VIDEO: Beyoncén IVY PARK -mallisto tänään myyntiin Zalandolla

b1263010a2a0da56aed519bbc67623d7

Kuvaoikeudet: IVY PARK   

BERLIINI, 14. HUHTIKUUTA 2016 // Muodin verkkokauppa Zalando toimii Beyoncén uuden IVY PARK -malliston ykköspartnerina ja lanseeraa malliston tänään Euroopan laajuisella kampanjalla. Kampanjaa vauhditetaan mallistoa varten luodun vuorovaikutteisen verkkosivuston sekä #MYPARK-vaikuttajayhteistyön avulla. Mukaan on kutsuttu tuttuja nimiä ympäri Eurooppaa. Suomesta kampanjassa on mukana supersuosioon noussut SANNI, joka jakaa kampanjassa oman #MYPARK-tarinansa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun suomalainen on osana Zalandon globaalia kampanjaa!

Tukeakseen uuden activewear-malliston lanseerausta Zalando julkaisee eksklusiivisen TV -kampanjan. Kampanja esittelee Beyoncén sekä hänen tanssijansa IVY PARK -malliston asuissa urbaanissa puistoympäristössä. Puisto symboloi niitä paikkoja (sekä fyysisiä että henkisiä), joista saamme voimaa ja jotka antavat meille itsevarman ja hyvän olon. Puisto eli #MYPARK on kampanjan keskiössä.

TV-kampanjan lisäksi Zalando kutsuu kaikki sporttimuodin ystävät jakamaan heille tärkeän paikan eli oman puiston kampanjan vuorovaikutteisilla verkkosivuilla. Käyttämällä #MYPARK-hashtagia Zalando kutsuu asiakkaitaan jakamaan sen paikan, jossa he tuntevat itsensä itsevarmaksi ja vahvaksi. Kampanjasivustolta löytyy kaikki tieto IVY PARK -mallistosta sekä itse tuotteet.

Zalando kutsui myös yhteensä 11 paikallista vaikuttajaa ympäri Eurooppaa jakamaan oman #MYPARK-paikkansa. Suomesta kampanjassa on mukana suureen suosioon noussut artisti SANNI, joka kertoo oman tarinansa. Lue SANNIn #MYPARK-tarina täällä.

“Olemme erittäin innoissamme lanseeraamassa tätä kampanjaa sekä inspiroimassa asiakkaitamme digitaalisten kanavien kautta. Yhteistyön ansiosta Zalando tuo IVY PARK -malliston eurooppalaisten saataville. Activewear-mallisto toimii yhtä hyvin liikuntaharrastusten parissa kuin urheilukenttien ulkopuolellakin. Ivy Park antaa voimia, vahvistaa ja tuo hyvää oloa kaikille naisille”, Zalandon brändijohtaja Carsten Hendrich kertoo.

#MYPARK-kampanja seuraa huippumalli Cara Delevignen tähdittämän TOPSHOP @ Zalando Wherever You Are (SS15) -kampanjan jalanjälkiä ja sopii saumattomasti yhteen Zalandon uusimman Fashion X Sport -kampanjan kanssa. Beyoncé ja Sir Philip Green toimivat Ivy Park -brändin perustajina ja omistajina. Lisätietoja löytyykampanjasivulta.

About

Categories: Zalando