NYX-värikosmetiikkabrändi valloittaa Suomen

uvmcnidfvubrekzhlwxk

Suosittu NYX-meikkibrändi valloittaa Suomen laajasti huhtikuusta 2016 alkaen.

NYX-meikkibrändin perusti silloin 25-vuotias ”Beauty Junkie” Toni Ko vuonna 1999 Los Angelesissa. Ensimmäinen tuote oli runsaspigmenttinen silmänrajauskynä. Parin vuoden kuluttua brändistä kohisivat kaikki it-meikkitaitelijat.

NYXin missiona on luoda tuotteita, jotka ovat ammattilaistasoisia, silti edullisia, sisältävät paljon väripigmenttiä ja joilla on laaja jakelu. Nykyisin merkki on keskittynyt erityisesti huulituotteisiin, silmänrajauskyniin ja erikoistuotteisiin, kuten meikinkiinnityssuihke tai Contour- ja korostusvärit. Kaiken kaikkiaan NYX-valikoimaan kuuluu yli 1800 tuotetta. Suomessa on tällä hetkellä saatavilla 700 tuotetta.

Uusia trendejä ja ideoita etsitään jatkuvasti sosiaalisesta mediasta, ja tämän ansiosta NYX pystyy luomaan kuumimmat trendituotteet ja tuomaan ne markkinoille nopeasti. #nyxnordics

Tänä vuonna järjestetään myös ensimmäinen NYX Nordic FaceAwards -kilpailu, jossa etsitään vuoden 2016 lahjakkainta pohjoismaista kauneusvloggaajaa. #nordicfaceawards

NYXin pääkohderyhmää on noin 15-34-vuotias, joka kokeilee rohkeasti uusia tyylejä ja käyttää aktiivisesti sosiaalista mediaa.

Pohjoismaiden suurin kauneusbloggajaa Linda Hallberg on uusien Full Throttle -luomiväripalettien sekä -huulipunien kasvo. Nämä NYX Key Influencer- henkilöt, kuten Linda, saattavat jopa päästä mukaan uusien tuotteiden tuotekehitykseen, sillä heillä on vahva käsitys siitä, mitkä ovat sosiaalisen median tuoreimmat meikkitrendit.

NYX-tuotteet ovat saatavilla huhtikuusta 2016 lähtien Sokos-tavarataloista ja Emotion-liikkeistä sekä verkkokaupoista. Tavaratalojakelu laajenee vuoden 2016 aikana.

About

Categories: Kosmetiikka