Huippumalli Kirsi Pyrhönen Lidlin kosmetiikan kasvona

93b02bb45d74d83c_800x800ar

Lidl lanseeraa Suomessa värikosmetiikan. Edullisia Cien-meikkejä saa jatkossa kaikista Lidl-myymälöistä.

– Haluamme tuoda asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia laadukkaita meikkejä edulliseen hintaan. Esimerkiksi ripsiväri maksaa vain 3,99 euroa, mutta kelpaa vaativaankin makuun. Tavoitteenamme oli tehdä kansainvälisen tason kosmetiikkamainontaa, ja iloksemme upeaa uraa maailmalla tekevä Kirsi Pyrhönen päätti lähteä mukaan kampanjan kasvoksi, kertoo Lidlin mainospäällikkö Christian Saukkola

Kirsi Pyrhönen esiintyy valokuvien lisäksi myös TV-mainoksessa, jonka toisessa pääosassa on Therese Bradley , joka on tehnyt mittavan näyttelijän uran Britanniassa. Hän on esiintynyt muun muassa Ewan McGregorin rinnalla elokuvassa Nuori Adam .

Kampanja näkyy television lisäksi laajasti myös katukuvassa sekä naistenlehdissä. Helsingin keskustan digitaalisissa kosketusnäytöissä pääsee halutessaan meikkaamaan Pyrhösen kasvot.

Kampanjan suunnittelusta vastasi Folk Finland ja filmien tuotannosta Otto Production.

About

Categories: Kosmetiikka