Muodin glamouria ja trendejä I love me -messuilla

d5c938c2-409e-43b6-b734-5d4d85113a06-main_image

Glamouria I love Fashion -näytöksissä. Kuva: Messukeskus

Upeat muotinäytökset tuovat kansainvälisten catwalkien tunnelmaa lokakuisten I love me -messujen estradille. Messuilla tapaa myös lukuisia kotimaisia muotisuunnittelijoita ja poimii parhaat palat tulevista trendeistä. Lisäksi voi shoppailla vaatekaapin sisältöä uusiksi. I love me täyttää Messukeskuksen 21.-23.10. Helsingissä.

Suuressa trendikeskustelussa perjantaina 21.10. pohditaan, mikä on trendien merkitys nykypäivänä ja miten vallassa oleviin megatrendeihin – muodin ja tyylin pirstaloitumiseen ja individualisoitumiseen – kannattaa suhtautua. Keskustelemassa ovat mm. Ellen päätoimittaja Taru Marjamaa, trendianalyytikko Susanna Björklund sekä stylisti ja muotibloggaaja Vesa Silver.

Sunnuntaina 23.10. keskustellaan muodin ekologisuudesta ja kestävästä kuluttamisesta. Asiantuntijoina ovat vaatesuunnittelija Marita Huurinainen, ekologisen muodin tutkija Hanna Linkola sekä bloggaaja, ekovaatemerkin perustaja Anniina Nurmi. Keskustelun vetäjänä toimii Design District Helsingin toiminnanjohtaja Minna Särelä. Ekomuodin omalla pop up shop -alueella voi ostaa kiinnostavia eko- ja kierrätystuotteita.

I Love Me

I Love Me

Kuhinaa pop up -myymälöissä I love me -messuilla. Kuva: Messukeskus

Uutta inspiraatiota catwalkilta, stailauksista ja shoppailualueelta

I love Fashion -näytökset vievät katsojat kansainvälisten catwalkien glamouriin. Syksyn muotivirtaukset ja kiinnostavat uutuudet esitellään huippustylisti Teri Niitin toteuttamissa näytöksissä.

Uutta tyyliä kaipaaville löytyy ideoita myös muodonmuutoksista, jotka toteuttaa stylisti Sohvi Nyman. Jos taas ongelmana on pursuileva vaatekaappi, josta ei löydy mitään päällepantavaa, kannattaa kuunnella vaatesuunnittelija Outi Pakarisen vinkit arjen pukeutumiskaaoksen hallintaan.

Ideoista inspiroituneena voi suunnata ostoksille mm. Vero Modan, Zion, Gantn, Boomerangin ja Björn Borgin pop up -myymälöihin. Kiinnostavien kotimaisten suunnittelijoiden mallistoja pääsee hypistelemään Katri Niskasen, Noolanin, Lumin ja Anna Ruohosen shopeissa. Muotikadun vaate-, kenkä- ja asustepuodeista puolestaan tekee löytöjä vaikkapa pikkujoulukautta varten.

I love me -tapahtumakokonaisuuden teemoja ovat hyvä olo ja itsestä huolehtiminen. Siihen kuuluvat Kauneusmessut, Muotimessut, Koru & Kello, Terveysmessut ja Luonnollisesti-tapahtuma. Messut järjestetään 21.-23.10.2016 Messukeskuksessa Helsingissä.

www.iloveme.fi, www.facebook.com/iloveme.fi

About

Categories: Yleiset Uutiset