Talven muodissa näkyy klassisen tyylin paluu

c4b017d8-7a94-452f-bbbe-653a4c5e29c9-main_image

I love me -messut tuo kansainvälisten muotiviikkojen tuulahduksia Messukeskukseen. Catwalkilla nähdään kuluvan sesongin tuotteita, jotka ovat kuluttajan ulottuvilla messuilla ja myymälöissä. Talven muodissa korostuvat tummat sävyt, kiiltävät pinnat ja eleetön, klassinen tyyli, joka vaatii laadukkaita materiaaleja ja istuvia leikkauksia.

I love fashion -muotinäytökset toteuttaa huippustylisti Teri Niitti. Mukana näytöksissä on pukeutumisen koko kirjo vaatteista ja asusteista silmälaseihin ja koruihin. Yhteensä näytöksissä on 19 yrityksen tuotteita, joita esittelee kaksikymmentä mallia.

– Kauden värimaailma on tummasävyistä: tummanpunaista, yönsinistä, grafiittia, helmenharmaata, petrolia ja mustaa. Luonnonmateriaaleja, kuten puuvillaa ja villaa käytetään paljon. Vaatteissa nähdään kiiltäviä pintoja, eläinkuoseja, raitaa ja ruutua, mutta myös jonkin verran logoja amerikkalaisten yliopistokampusten tyyliin, Teri Niitti maalailee.

Tämän talven trendi on klassinen tyylikkyys, joka näkyy koristelun vähenemisenä ja tietynlaisena paluuna ’90-luvun asketismiin ja perusasioiden pariin.

– Koristelun vähetessä materiaali on entistä tärkeämpää, samoin istuvuus ja leikkaukset. Ylipäätään kunnollinen pukeutuminen on tehnyt paluun, eli nyt paidat napitetaan ylös asti. Asiallisuus lisääntyy ja sporttisuus vähenee, stylisti Teri Niitti kertoo.

Naisilla trendit näyttäytyvät selkeämpinä, miesten pukeutumisessa muutokset ovat hillitympiä. Housut ovat molempien sukupuolten pukeutumisen kivijalka.

– Hameilla ei tänä talvena juhlita. Housuissa on ylipitkät, reilusti leveät mutta suorat lahkeet, määrittelee Niitti talven trendejä.

I love fashion -muotinäytökset nähdään messuilla päivittäin klo 12, 13.30 ja 16 sekä perjantaina myös klo 17.30.

I love me -tapahtumakokonaisuuden teemoja ovat hyvä olo ja itsestä huolehtiminen. Siihen kuuluvat Muotimessut, Kauneusmessut, Koru & Kello, Terveysmessut ja Luonnollisesti-tapahtuma. Messut järjestetään 21.–23.10.2016 Messukeskuksessa Helsingissä.

Tapahtuma facebookissa

Tapahtuman nettisivut

About

Categories: Tapahtumat