Tanskalainen Samsøe & Samsøe avaa ensimmäisen lippulaivamyymälänsä Helsingissä

12801287_10156809915425107_740401203099425254_n

Uusi Samsøe & Samsøe -lippulaivamyymälä avaa ovensa Galleria Esplanadissa tänään 10. helmikuuta. Galleria Esplanad on urbaani ostoskeidas keskellä Helsinkiä, vilkkaan Aleksanterinkadun ja tunnelmallisen Esplanadin puiston välissä. Samsøe & Samsøe -myymälä tulee sijaitsemaan kauppakeskuksen pohjakerroksessa.

Samsøe & Samsøen Helsingin myymälän valikoimaan kuuluvat miesten- ja naistenvaatemallistot, asusteet sekä jalkineet. Myymälän sisustus noudattaa Samsøe & Samsøen tyyliä: perinteinen skandinaavisuus yhdistyy moderneihin ja minimalistisiin vaikutteisiin. Sisustus luo myymälätilaan vahvan ja inspiroivan maailman mallistojen ympärille.

”Me Samsøe & Samsøella arvostamme omistautumista, ammattitaitoa ja aitoutta. Vaatteidemme ikoniset muodot ja siluetit perustuvat selkeille leikkauksille, yksityiskohdat ovat hillittyjä, ja korkealuokkaiset materiaalit henkivät luksusta vähäeleisesti. Odotamme innolla voivamme tarjota tämän käsinkosketeltavan kokemuksen asiakkaillemme Helsingissä”, sanoo luova johtaja Mia Kappelgaard.

Samsøe & Samsøe odottaa Helsingin myymälänsä avaamista sekä yksinkertaisen, käytännöllisen ja ajattoman skandinaavisen designinsa esittelemistä innovatiivisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, kaupungin sydämessä.

SAMSØE & SAMSØE
Aleksanterinkatu 42, Galleria Esplanad

instagram.com/samsoesamsoe

facebook.com/samsoesamsoe

samsoe.com

About

Categories: Samsøe & Samsøe