Jean Paul Gaultier suunnittelee ikonisen malliston Lindexille

a27a3b36a9ba574a_800x800ar

Jean Paul Gaultier kuvattiin omassa studiossaan Pariisissa. 

Syksyllä 2014 Lindex on suunnitellut muotia 60 vuoden ajan. Juhlavuosi huipentuu mahtipontisesti yhteistyömallistolla yhden muotialan merkittävimmän muotisuunnittelijan, Jean Paul Gaultierin , kanssa.

– On ollut mahtavaa ja hauskaa luoda Lindexille mallisto, joka tulkitsee omaa tyyliäni ja samalla tukee rintasyövän vastaista työtä. Mallisto on upea sekoitus eri elementtejä – rohkea, vahva ja chic, aivan kuten Lindex-nainen, sanoo Jean Paul Gaultier.

Lindex täyttää 60 vuotta ja tänä syksynä juhlitaan mennyttä, nykyistä ja tulevaa Lindex-brändiä. Lindex tulee kutsumaan mukaan juhlimaan ystävät, yhteistyökumppanit, työntekijät ja asiakkaat. The Jean Paul Gaultier for Lindex -mallisto on osa syksyn juhlateemaa.

– On suuri kunnia lanseerata 60-vuotisjuhlavuonna yhteistyömallisto todella ikonisen muotisuunnittelija kanssa. Jean Paul Gaultierin brändi on energinen ja viestii itsevarmuutta. Se sopii Lindexin tyyliin ja antaa viittausta siihen, mihin suuntaan olemme menossa tulevaisuudessa, sanoo Nina Starck, Lindexin Head of Design.

The Jean Paul Gaultier for Lindex -mallistossa on naisten- ja lastenvaatteita, asusteita sekä alusvaatteita. Mallisto lanseerataan 8. lokakuuta valikoiduissa Lindex-myymälöissä ja osoitteessa Lindex.com. Malliston myynnistä 10 % lahjoitetaan Roosa nauha -rahastoon, tukemaan rintasyövän vastaista työtä.

 

About

Categories: Lindex