Bik Bok esittää: Never Denim SS18

e1mthxeofj8xut4qvfbm

Tänä keväänä Never Denim palaa 90-luvulle. Kevät/kesä 2018 -mallisto on ammentanut inspiraatiotaan 90-luvun ikonisesta tyylistä, jossa korostuu aito rouhea denim.

Kevät/kesä 2017 –kaudella farkkutyyleissä korostuu erityisesti jäykkä, autenttinen denim. Mallisto esittelee useita uusia jäykkiä farkkuja, joissa stretch on materiaalina viety minimiin. Koska jokainen ansaitsee uniikin tyylin, mallisto tarjoaa neljä erilaista kovaa istuvuutta. Jäykässä kategoriassa esittelemme myös täysin uuden mallin, PIPER:in. Lookiltaan vintagehenkinen PIPER on naisellinen, korkeavyötäröinen ja suoralahkeinen.

Mukavuus on kuitenkin myös tärkeä osa mallistoa. Mallisto sisältääkin niin ikään tyylejä, jotka ovat joustavuudesta huolimatta kiinni 90-luvun hengessä. Tässä tyylissä mallistomme kasvaa uudella mallilla. Uusi korkeavyötäröinen malli WIDE ilmentää kauniisti kauden trendikästä leveää ja rentoa siluettia. WIDE on saatavilla kahdessa eri värissä.

Värimaailmassa tällä kaudella korostuvat tummat ja mustat sävyt. Tumman väriskaalan parina mallistossa on kokovalkoinen, joka tuo monia yhdistelymahdollisuuksia kevään ja kesän tyyliin.

About

Categories: Yleiset Uutiset