Lindexin toimitusjohtajaksi nimitetty Ingvar Larsson

Director of Design & Purchasing Ingvar Larsson

KTM Ingvar Larsson

Lindexin toimitusjohtajaksi ja muotiketjut-liiketoimintayksikön johtajaksi on nimitetty KTM Ingvar Larsson (s. 1972). Nimitys astuu voimaan heti. Larsson on toiminut Lindexin design- ja ostojohtajana kesäkuusta 2013 lähtien ja tätä ennen Lindexin Ruotsin maajohtajana vuosina 2010–2013. Aikaisemmin hän on työskennellyt useissa johtotehtävissä H&M:n organisaatiossa. Larsson raportoi Stockmannin toimitusjohtaja Hannu Penttilälle.

Larssonin edeltäjä, Göran Bille, on päättänyt irtisanoutua toimestaan. Hän on sopimuksensa mukaisen irtisanomisajan yhtiön käytettävissä.

”Göran Billen 10-vuotisen toimitusjohtajakauden aikana Lindex on kasvanut yhdeksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Haluan kiittää Görania erinomaisesta työstä muotiketjun kansainvälisessä laajentumisessa. Ingvar Larsson on jo osoittanut kykynsä yhtiön johdossa. Minulla on täysi luottamus, että Lindex jatkaa hänen johdollaan menestyvää matkaansa kohti globaalia maailmanluokan brändiä”, Stockmannin toimitusjohtaja Hannu Penttilä sanoo.

About

Categories: Lindex, Nimitykset