Ivana Helsinki 20 vuotta – Tokmanni mukana juhlavuoden päänäytöksessä Pariisin Haute Couture Muotiviikoilla 5.7.2018

be1aed833c586934_800x800ar

Vuonna 2007 Ivana Helsinki teki suomalaisen muodin historiaa pitämällä Diamond, Stripes and Revolver -mallistonsa cat walk-näytöksen Pariisin legendaarisessa Ritz-hotellissa. Nyt 11 vuotta myöhemmin Ivana Helsinki esittelee 20-vuotisjuhlamallistonsa, jollaista ei ole aikaisemmin nähty. Haute Couture -muotiviikoilla tullaan näkemään uniikkeja luomuksia, joissa yhdistyvät Ivana Helsingille tunnusomaiset kuosit upeisiin näytösmekkomalleihin. Jokainen malliston kappale on nimensä mukaisesti uniikki, sillä vaatteet ovat jokaista yksityiskohtaa myöten käsintehdyt.

Pariisin näytöksessä yhteistyökumppanina on kauppaketju Tokmanni.

– Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Tokmannin kanssa; markettimuodissa tapahtuu paljon kiinnostavaa juuri nyt, kertoo Pirjo Suhonen.

Catwalkilla tullaan näkemään uniikkeja asuja Nordic Tricot -malliston hengessä.

– Näiden uniikkien tuotteiden kaupalliset versiot on ostettavissa Tokmannin verkkokaupasta ja myymälöistä valtakunnallisesti, kertoo yhteistyöhön tyytyväinen Tokmannin pukeutumisen ostoryhmäpäällikkö Maija-Leena Leppänen.

Tokmannilla yksinmyynnissä oleva Nordic Tricot by Ivana Helsinki -mallisto on saanut vaikutteita suomalaisesta luonnosta ja arjen kauneudesta. Sen vaatteet ovat monikäyttöisiä ja helposti asusteilla muunneltavia. Mallistossa käytetyt materiaalit ovat helppohoitoisia ja kauniisti laskeutuvia. Nordic Tricot by Ivana Helsinki on vaatemallisto rohkealle, osaavalle ja itsenäiselle suomalaiselle naiselle – suunnittelijanaan rohkea, osaava ja itsenäinen suomalainen nainen.

About

Categories: Yleiset Uutiset