me&i ja artisti Jannika B aloittavat uniikin designyhteistyön

JannikaBD

me&i, ruotsalainen lasten ja naisten vaatteita suunnitteleva ja tuottava muotiyritys, ja artisti Jannika B tiedottavat tänään yhdessä uudesta designyhteistyöstään. me&i on tunnettu uniikista ilmeestään, ihastuttavasta istuvuudestaan sekä siitä, että tuotteita myydään pääsääntöisesti kotikutsujen kautta. 

Jannika B:n signeeraamat asut on suunniteltu koko perheelle ja ne henkivät kasaritunnelmaa. Ensimmäiset vaatteet tullaan julkaisemaan me&i:n kevätmalliston yhteydessä 23. tammikuuta 2019. Alussa niitä voi ostaa vain kotikutsujen kautta.

Jannika B itse kommentoi yhteistyötä näin: ”Minulla on jo pitkään ollut mielessäni visio asusta, jonka haluaisin itselleni ja tyttärelleni, mutta en löytänyt sellaista mistään. Kun me&i otti minuun yhteyttä, tiesin heti, millaisia vaatteita haluaisin suunnitella. Värikkäitä ja casual-henkisiä, mukana 80-luvun tunnelmaa. Halusin suunnitella setin josta en luovu koskaan. Alkuperäisessä suunnitelmassa mallisto sisälsi vain yhden setin sekä äidille että tyttärelle, mutta tapaamisen designin kanssa oli niin inspiroiva että suunnitelmat vähän paisuivat – unohtamatta isiä! me&i on minulle tuttu brändi ja olen osallistunut aikaisemmin kotikutsuille itsekin, joten yhteistyö heidän kanssaan tuntui hyvältä ja luonnolliselta”, sanoo Jannika B

me&i on yritys, jolle keskeisintä on rehellisyys, vastuullisuus – ja suuri uteliaisuus! Haluamme yrityksenä kehittyä jatkuvasti tavalla, joka vastaa arvojamme. Olemmekin aina kiinnostuneita mielenkiintoisista yhteistyömahdollisuuksista, joiden seurauksena kahdesta tulee yhdessä paljon enemmän. Yhteistyö Jannika B:n kanssa vastaa ihan kaikkia odotuksiamme ja tuntui alusta saakka siltä, että se johtaa erinomaiseen lopputulokseen!

me&i on ruotsalainen muotiyritys, joka perustettiin 2004. me&i suunnittelee ja valmistaa lasten ja naisten vaatteita ja on tunnettu uniikista ilmeestään sekä ihastuttavasta istuvuudestaan. Vaatteita myydään kotikutsuilla ja e-shopin kautta neljässä eri Euroopan maassa. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja korkealaatuisesti pehmeistä materiaaleista Turkissa ja Portugalissa, joissa kummassakin meillä on erittäin läheiset suhteet tavarantoimittajien kanssa.

https://www.meandi.com/fi-fi

About

Categories: me&i