PALKITTU KORUSEPPÄ MATTI MATTSSON TUO KALEVALA KORUN MYYMÄLÄÄN LEIKKISÄN KIERRÄTYSKORUJEN MYYNTINÄYTTELYN

c9884263-b351-4ae7-a7f2-59fea0c425b4-main_image

Vuonna 2012 Kalevala Koru Oy julisti 75-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Uusi Koru – korusuunnittelukilpailun. Muotoilualan ammattilaisille suunnatun kilpailun tavoitteena oli löytää nykymuotoilijoiden näkemys tämän päivän Kalevala Korusta. Matti Mattsson palkittiin kilpailussa toisena. Hänen töissään tuomaristoa miellyttivät erityisesti omaperäisyys sekä vahva ilmaisuvoima.

Kilpailusta alkanut Kalevala Korun ja Mattsonin yhteistyö saa kesäkuussa jatkoa, kun koruseppä tuo myyntinäyttelynsä Kalevala Korun Pohjoisesplanadin myymälään. Näyttelyn korut on valmistettu erilaisista kierrätysmateriaaleista. Mielenkiintoisissa ja leikkisissä koruissa voi nähdä sarjakuvakerronnallisuutta sekä viitteitä naivistisesta Ite-taiteesta.

Kalevala Korun elämyksellinen lippulaivamyymälä avaa ensi kertaa ovensa näyttelytyyppiselle toiminnalle. Ilmava myymälätila tarjoaa modernin taustan koruille ja inspiroi poikkeamaan ostoksille.

Lämpimästi tervetuloa Matti Mattssonin näyttelyn avajaisiin Kalevala Korun lippulaivamyymälään, Pohjoisesplanadi 25­­-27, tiistaina 10.6.2014 klo 18.

Matti Mattssonin näyttely on esillä 25.6. asti myymälän aukioloaikoina.

About

Categories: Kalevala Koru, Korut