Suomalaisen Lumoavan uutuuskoruissa loistavat tähdet ja hehkuvat kesän värit

Kevään uusien Lumoava-korujen lähtökohtina toimivat niin kesän kukkaloisto kuin tunteikkaat rakkaustarinat. Koruihin on haettu inspiraatiota niin lapsuuden kepeistä kesämuistoista kuin omien polkujen kulkemisesta. Tarinat korujen takana henkivät toivoa, rakkautta ja unelmien toteutumista. Maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa käsityönä valmistetut Lumoava-uutuuskorusarjat Elämäntähti, Daisy, Metsäkukkia, Suojelija ja Greta sopivat kaikkiin elämän merkityksellisiin hetkiin, itselle tai lahjaksi.

Lumoava-uutuudet ovat nyt saatavilla Lumoava-verkkokaupasta osoitteesta lumoava.fi ja Lumoava-jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Krista Siegfridsin Lumoavalle suunnitteleman Elämäntähti-korusarjan tähdet kuvastavat toivoa

Elämäntähti on syntynyt yhteistyössä Lumoavan, laulaja Krista Siegfridsin ja Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa. Siroista tähtikoruista koostuva Elämäntähti-korusarja on Kristan suunnittelema ja sen avulla Lumoava tukee Ronald McDonald Talon toimintaa. Jokaisesta myydystä Elämäntähti-korusta Lumoava lahjoittaa viisi euroa Ronald McDonald Lastentalosäätiölle.

Tähti merkitsee Kristalle toivoa ja sitä, että elämä kantaa vaikeuksien läpi. Jokaisessa sarjan korussa on yksi tähti, mutta riipukseen voit kerätä niitä myös useamman merkitsemään lapsiasi, sisaruksiasi tai muita sinulle tärkeitä ihmisiä tai asioita. Koruja on saatavilla sekä ilman kiveä että kauniisti säihkyvillä kivillä, joita löytyy neljässä värissä: kirkas, laventeli, rhodoliitti ja shampanja.

Elämäntähti-korut sopivat niin sinulle itsellesi kuin lahjaksi läheiselle tai vaikkapa työkaverille tai työntekijälle. Sarjaan kuuluu hopeisia ja kultaisia riipuksia naisille, miehille ja lapsille, riipukseen kerättäviä irtotähtiä eli heloja, rannekoruja ja korvakoruja.

Kivettömät Elämäntähti-korut, hopea, rannekoru 79 €, iso kivetön hela 79 € ja korvakorut 69 €. Elämäntähti-riipus iso zirkonioilla, hopea 129 € ja korvakorut zirkonioilla 99 €. Elämäntähti-riipus, keltakulta, 0,1 karaatin timantti, hinta alkaen 595 € ja korvakorut, keltakulta, 0,05 karaatin timantteja, hinta 425 €. Elämäntähti-riipus miesten, hopea 149 €. Elämäntähti-helat zirkonioilla, hopea, pieni hela 69 € ja iso hela 109 € (värit kirkas, laventeli, rhodoliitti ja shampanja).

Daisy-korujen kivet säihkyvät kirkkaina, pinkkeinä ja sinisinä

Lumoava-muotoilija Heikki Hartikaisen suunnittelema Daisy-korusarja (kuva 1) on saanut inspiraationsa kesäisestä kukkakedosta ja lapsuuden huolettomista kesäpäivistä. Kesän kukkaloisto toistuu Daisy-korujen kivissä, joita on saatavilla kolmessa värissä: kirkas, pinkki ja sininen. Daisy-sarjan korut sopivat rippi- tai valmistujaislahjaksi nuorelle, mutta myös kaikenikäisille sirojen korujen ystäville.

Sirot Metsäkukkia-korut sopivat lahjaksi suurten saavutusten kunniaksi

Metsäkukkia (kuva 2) on Lumoava-muotoilija Salla Räsäsen suunnittelema herkkä ja linjoiltaan siro korusarja, jonka innoitus kumpuaa Suomen sota-ajan tunteikkaista rakkaustarinoista, joissa virtasivat monet suuret tunteet. Vahvat tunteet ovat läsnä nykypäivänkin rakkaustarinoissa, syvässä ystävyydessä ja tärkeissä elämäntapahtumissa. Näitä ilmentävä Metsäkukkia on kantajalleen sitkeyden, sydämellisyyden ja suurten saavutusten symboli, joka sopii niin omalle rakkaalle, ystävälle kuin vastavalmistuneellekin.

 

Suojelija-ristissä ajaton muotokieli sopii unelmien tavoittelijalle

Suojelija on Lumoava-muotoilija Eelis Aleksin suunnittelema näyttävä uutuusristi. Ristin muoto muistuttaa hieman tähteä ja Pohjantähti Eelis Aleksilla olikin mielessään ristiä suunnitellessaan. Suojelija toimii taivaan tähtien lailla oppaana elämän poluilla ja kannustaa rohkeasti tavoittelemaan unelmia. Ristin ajaton muotokieli sopii kaikenikäisille ja sen voi antaa sen vaikkapa rippilahjaksi nuorelle tai kenelle vain, jolle haluat kertoa hänen olevan tärkeä.

Näyttävän värikkäillä Greta-puukorvakoruilla viimeistellään kesätyyli

Kesän sesonkituotteena ihastuttavat Greta-puukorvakorut ovat Lumoava-muotoilija Carina Blomqvistin suunnittelemat. Lumoava teki puiset versiot hopeisista Greta-korvakoruistaan jo kesällä 2020 ja suuren kysynnän myötä Lumoava toi ne nyt uudelleen saataville uusissa, upeissa väreissä: keltainen Kesäpäivä, punainen Romanssi, sininen Unelma ja beige Helle. Nämä näyttävät kesäkorvakorut on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista ja niiden koukut ovat aitoa hopeaa.

Greta-puukorvakorut sopivat erityisesti näyttävien korujen ystäville ja ne voi hyvin hankkia lahjaksi vaikkapa ystävälle tai työtoverille.

Suomalaiset Lumoava-korut merkityksellisiin hetkiin
Lumoava valmistaa korunsa käsityönä maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa, jossa kierrätetty jalometalli saa uuden muodon ja elämän. Lumoavalta löydät laajan valikoiman hopea- ja kultakoruja, monipuolisen malliston kihla- ja vihkisormuksia sekä laadukkaita kotituotteita. Lumoavan tuotteet ovat kestävä ja eettinen valinta ja sellaisia hankkimalla tuet suomalaista työtä. Lumoava on lähellä ja läsnä suomalaisten elämässä – osana suuria ja pieniä merkityksellisiä hetkiä, muistoja ja tunteita. Lumoava-korut koskettavat, koristavat ja lumoavat ihollasi, sydämessäsi ja kanssasi. Lue lisääwww.lumoava.fi

About

Categories: KORUT JA KELLOT