Ellos haastaa muotialan – julkaisee kestävämmistä materiaaleista valmistetun uima-asumalliston

Kesä lähestyy suurin harppauksin, ja Ellos on lanseerannut vuoden ensimmäisen uima-asumalliston. Tämän vuoden suurin uutuus? Koko mallisto on valmistettu kestävämmistä materiaaleista. ”Meille on tärkeää, että pystymme suurena toimijana tarjoamaan asiakkaillemme tuotteita, jotka on valmistettu ympäristö huomioon ottaen”, sanoo Karin Verdoes, designchef, Ellos Fashion.

Kestävämpien tuotteiden ostaminen voi olla joskus vaikeaa. Siksi Ellos on kehittänyt ostoprosessin helpottamiseksi ympäristömerkinnän ”A better choice”. Tämän merkinnän saaneet tuotteet on valmistettu ympäristö huomioon ottaen valitsemalla ympäristöystävällisempiä materiaaleja ja tuotantotapoja, joissa käytetään vähemmän resursseja. Jotta Elloksen tuote voidaan luokitella A better choice -tuotteeksi, tulee sen sisältää vähintään 50% kestävämpiä materiaaleja.

Uusi 26. huhtikuuta lanseerattu Sweet Summertime on esimerkki mallistosta, jonka jokaisessa tuotteessa on A better choice -merkintä. Malliston kaikki uima-asut on valmistettu kierrätetystä nailonista. Kokonaisuudessaan ympäristömerkinnän saanut mallisto tarjoaa myös laajan valikoiman kokoja ja istuvuuksia.

”Suurena toimijana meille on tärkeää voida tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka on valmistettu ympäristö huomioon ottaen. ”A better choice” on hyvä esimerkki ympäristömerkinnästä, joka auttaa asiakkaitamme ostamaan kestävämpiä tuotteita. Siksi me Elloksella olemme erittäin ylpeitä uusimmasta mallistostamme! Tarjoamme kestävämpiä tuotteita sekä laajan valikoiman, josta asiakkaamme voivat valita vapaasti heille ja heidän vartalotyypilleen parhaiten sopivat tuotteet”, sanoo Karin Verdoes, designchef, Ellos Fashion.

Kampanja lanseerattiin 26. huhtikuuta, ja tuotteet ovat saatavilla Elloksen sivustolla.

About

Categories: Uimapuvut