Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun loppukiri on käynnissä

Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun loppukiri on käynnissä - Miltton - Goog_2014-08-20_13-02-32

Kilpailun pääpalkintona on matka Pariisiin Elle-lehden päätoimittajan sekä kilpailun mentorin kanssa

Suomen sähäkintä silmälasimallia etsitään vielä vajaan viikon verran! Kilpailun loppukiri on käynnistynyt – viimeinen osallistumispäivä on 24.8.2014. Specsavers ja Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun mentori Krista Siegfrids etsivät silmälasikasvoa, jossa yhdistyvät persoonallisuus, itsevarmuus sekä sähäkkä asenne. Silmälasimallikilpailun voittajaa odottavat upeat palkinnot: matka Pariisiin Krista Siegfridsin kanssa ja tutustuminen muotimaailman keskukseen yhdessä Elle-lehden päätoimittajan, Taru Marjamaan, kanssa sekä hyväntekeväisyysmatka Tansaniaan. Kilpailuun voi ilmoittautu a 18.8.2014 mennessä Specsavers Optikko Facebook -sivulla.

Osana kansainvälistä Specsavers Spectacle Wearer of the Year -kisakonseptia järjestettävä Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailu on maailman ensimmäinen silmälasimallikilpailu, joka rohkaisee ihmisiä korostamaan tyyliään ja persoonallisuuttaan silmälasien avulla. Kilpailun keulakuvana nähdään Suomen valovoimaisimpiin tähtiin lukeutuva laulaja ja lauluntekijä Krista Siegfrids . Säteilevä ja persoonallinen Krista toimii kilpailijoiden mentorina läpi kisaprosessin aina Elle Style Awards -gaalassa järjestettävään finaaliin saakka.

–  Kilpailuun on osallistunut paljon erilaisia tyyppejä – jännittävää nähdä ketkä selviytyvät finaaliin! Kilpailijoiden kuvista paistaa läpi persoonallisuus, ja se onkin tärkeintä tässä kisassa. Kuka tahansa voi voittaa , kuvailee Siegfrids .

Suomen sähäkin silmälasimalli voittaa upeita palkintoja

Seitsemättä kertaa järjestettävän Suomen sähäkin silmälasimalli -kilpailun voittajaa odottaa upeat palkinnot. Voittaja pääsee tutustumaan Pariisiin yhdessä Elle-lehden päätoimittajan, Taru Marjamaan , sekä kilpailun mentorin, Krista Siegfridsin , kanssa. Lisäksi kisan voittaja lähtee hyväntekeväisyysmatkalle Tansaniaan Specsaversin ja Vision For All -yhdistyksen silmälasilähettiläänä.

Suomen sähäkin silmälasimalli 2014 -kisan finaali käydään Elle Style Awards -gaalassa Helsingissä 15.10.2014.

Sinustako Suomen sähäkin silmälasimalli 2014?

Kilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille miehille ja naisille, jotka tuntevat olonsa upeaksi pokat päässään.  Silmälasit ovat asuste ja kilpailuun rohkaistaankin hakemaan, vaikka ei olisikaan aktiivinen lasien käyttäjä – riittää, että silmälaseilla säväyttäminen kiinnostaa!

Kilpailuun voi ilmoittautua 18.8.2014 saakka Specsavers Optikko Facebook -sivulla osoitteessa facebook.com/SpecsaversOptikko tai http://j.mp/TaiC1F sekä kaikissa Suomen Specsavers Optikko -liikkeissä. Specsavers Optikko Facebook -sivulta löydät myös kilpailun mentorin terveiset kisaajille sekä Osiris ja Bruuns Bazaar -merkkien silmälaseista kootun Selected by Krista -silmälasimalliston.

Kisan uusimpia käänteitä voit seurata Facebook-sivulla sekä Instagramissa osoitteessahttp://instagram.com/specsaversfinland . Kilpailuun liittyvää kuvamateriaalia löydät käyttämällä tageja #specsaversfinland sekä #sähäkinsilmälasimalli.

About