Singaporen uusi myymälä sijaitsee Capitol Piazza -ostoskeskuksessa. Marimekolla on Singaporessa jo entuudestaan myyntipiste Tangs-tavaratalossa. Bangkokin myymälä avataan yhdessä kaupungin suurimmista kauppakeskuksista Central Worldissa.

Viime vuoden uusista Marimekko-myymälöistä puolet eli kahdeksan avattiin Aasian–Tyynenmeren maissa. Lähivuosina myymälöitä on tarkoitus avata vielä lisää.

“Olemme laajentumisessamme kansainvälisillä markkinoilla keskittyneet ennen kaikkea maihin, joilla on paljon kasvupotentiaalia. Aasia–Tyynimeri on toiseksi suurin markkina-alueemme, ja meillä on jo varsin vahva jalansija Itä-Aasiassa”, Marimekon toimitusjohtaja Mika Ihamuotila kertoo.

Marimekon tuotteita myydään noin 40 maassa. Aasia-Tyynenmeren lisäksi Marimekon tärkeimpiä markkina-alueita ovat Pohjois-Eurooppa ja Pohjois-Amerikka.